Onze opvang

Onze vestiging aan de Adriaanstraat biedt dagopvang en buitenschoolse opvang, vlakbij het centrum van Utrecht.

Dagopvang

Onze 0- tot 4-jarigen maken dagelijks gebruik van onze riante buitenruimte van de ruime speelzolder binnen. Naast alle dagelijkse uitdagingen bieden wij muzieklessen voor baby's en peuters, peutergym en peuteryoga.

Buitenschoolse opvang (bso)

In onze buitenschoolse opvang doen we extra veel met sport en spel. Met diverse workshops in de sporthal naast ons, of in onze eigen gymzaal. Naast deze activiteiten is er ook letterlijk en figuurlijk voldoende ruimte tot rust te komen met een boekje, een puzzel of een knutselwerkje. 
Onze pedagogisch medewerkers stralen uit dat ze echt plezier hebben in hun werk. En dat merkt uw kind. Iedere dag.

Soorten kinderopvang

 • Dagopvang
 • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

 • 2 babygroepen (Nijlpaard en Zebra)
 • 1 peutergroep (Aap)
 • 2 peutergroepen gericht op kinderen van 3 en 4 jaar (Olifant en Giraf)
 • 3 bso-groepen gericht op kinderen van 4-5 jaar (Welpen, Cheetah en Panter)
 • 1 bso-groep gericht op kinderen van 6-7 jaar (Tijger) 
 • 1 bso-groep gericht op kinderen van 8 jaar en ouder (Poema)

Extra aandacht voor:

Sport en spel

Scholen & vervoer

 • Jenaplanschool (2 locaties)
 • Montessorischool (2 locaties)
 • Nieuwe Regentesseschool (vanaf 8 jaar, jongere kinderen eventueel op verzoek ouders)

Ons pand

We zijn gevestigd in een prachtig sfeervol pand met hoge plafonds en veel licht in de wijk Buiten-Wittevrouwen in Utrecht. Met de bso-kinderen maken we regelmatig gebruik van twee speeltuinen op loopafstand ('de Mulder' en 'de Bloesem') en van het Griftpark.

Onze speelplaats

De vestiging beschikt over een zeer ruim aangelegde buitenspeelplaats. De speelplaats biedt veel 'natuurlijke' uitdagingen voor de kinderen, zoals twee speelheuvels, een hobbelvloer, een wilgentenen hut, twee grote zandbakken en uiteraard voldoende ruimte om te kunnen fietsen en rennen. Voor de allerkleinsten hebben we twee veilige babyveldjes met gras, kunstgras en rubberen tegels.

Ons team

Ons team heeft een ergocoach en vier medewerkers met een cursusdiploma voor basic spelen. De manager heeft een achtergrond in de verpleegkunde.

Openingstijden

Dagopvang: maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Bso: maandag t/m vrijdag tot 18:30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Stads- en streekbussen stoppen bij de halte Wittevrouwen, vlakbij de Adriaanstraat. Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid achter ons pand, bereikbaar via de Biltstraat.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden