Wist je dat...

wij voor elk kind -van baby tot kleuter- een geschikte groep hebben?

Op Partou Adriaanstraat bevinden zich twee babygroepen, twee verticale groepen en drie peutergroepen. Voor ieder kind en voor iedere ouder wat wils!

wij een speciaal speelprogramma hebben voor kinderen die uitdaging nodig hebben?

Het team heeft een speels 3-plus-programma ontwikkeld voor kinderen die ‘uitgepeuterd' zijn en al toe zijn aan uitdagingen ter voorbereiding op de basisschool.

ook oudere kinderen (10 – 12 jaar) het erg leuk vinden op onze BSO?

Onze oudste BSO-groep heeft een hoge gemiddelde leeftijd, dit betekent dat ook kinderen van 10, 11 en soms zelfs 12 jaar het erg naar hun zin hebben.

ons team bestaat uit zowel vrouwen als mannen?

Het team van de BSO bestaat uit mannen en vrouwen. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen met beide voorbeeldrollen kennis kunnen maken.

wij kinderen graag zoveel mogelijk zelf laten ontdekken?

Wij organiseren veel activiteiten om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Dit rapporteren wij regelmatig naar de ouders. Wij vinden het erg belangrijk dat het kind zelf keuzes leert maken, op onderzoek uit gaat en leert hoe het conflicten met anderen op kan lossen. Dit doen wij door het kind zelf te laten ervaren hoe dingen werken en het, waar nodig, hierin te begeleiden.

onze manager een verpleegkundige achtergrond heeft?

Ons team heeft vier medewerkers met een cursusdiploma voor basic spelen en een ergocoach. De manager van Partou Adriaanstraat heeft een achtergrond in de verpleegkunde.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden