Getty van 't Klooster

Partou kinderopvang Utrecht 

Deze vestiging sluit per 30 november haar deuren. U bent uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de buren op de Adriaanstraat 24A of bij de Biltstraat!


Welkom bij Partou aan de Adriaanstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Adriaanstraat in de wijk Wittevrouwen in Utrecht.

Wij bieden dagopvang

Bij ons komt uw kind in een warme en huiselijke sfeer terecht. We spelen veel buiten in onze mooie tuin en bieden extra activiteiten aan voor de kinderen van 3+, om hen optimaal voor te bereiden op de basisschool. Met de ruime keuze uit verschillende contractvormen en de mogelijkheid tot het ruilen van dagen is er voor iedere ouder wat wils. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden