Onze opvang

Er wordt veel geknutseld en buitengespeeld. We bieden muziekles, lezen veel aan de kinderen voor en bieden een speciaal activiteitenprogramma voor de 3-plussers om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap naar de basisschool.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 3 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar*

* Op woensdag en vrijdag verhuizen de peuters naar de buren op huisnummer 24A


Ons pand

We zijn gevestigd in een mooi oud, klassiek pand met grote groepsruimtes en oude kloosterramen. Hoewel er 6 groepen zijn, oogt het pand als een kleinschalig verblijf. Elke groep heeft zijn eigen keuken. Alle groepen zijn ingericht naar de leeftijden die er spelen. In 2010 is het pand grondig verbouwd en zijn er veel lichte en vrolijke kleuren aangebracht. We hebben een mooie, grote snoezelruimte.

Onze speelplaats

We hebben een grote tuin met zandbakken, veel speelruimte, een aparte ruimte voor de baby's en een moestuin. In de buurt zitten veel speelgelegenheden zoals kleine speeltuintjes, het Griftpark en het Wilhelminapark.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een voorleescoach en een medewerker die gespecialiseerd is in 'Beweegkriebels'.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Buiten Wittevrouwen en is via de Adriaanstraat en de Biltstraat bereikbaar. Via de Biltstraatkant zijn er een aantal parkeerplaatsen waar u tijdelijk kunt parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden