Getty van 't Klooster

Partou kinderopvang Utrecht

Welkom bij Partou aan de Biltstraat!

Wij bieden kinderdagopvang. Uniek aan onze opvang is dat we in een oude kerk gevestigd zijn. De grote hal is omgetoverd tot een waar speelparadijs. Ook buiten is veel te beleven in onze natuurspeeltuin. Met de ruime keuze uit verschillende contractvormen en de mogelijkheid tot het ruilen van dagen is er voor iedere ouder wat wils. Kom gerust eens langs!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Dit is wat ouders over ons zeggen!

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden