Onze opvang

In onze gezellige kinderopvang spelen kinderen onder andere in thema-groepen: alle peuter- en verticale groepen hebben één keer per week ‘open deuren’ en doen dan een activiteit met een bepaald thema. De kinderen van deze groepen mogen dan zelf kiezen welke activiteit ze op welke groep willen doen.
Verder bieden wij uiteenlopende activiteiten en workshops aan zoals muziekles, peuteryoga en beweeg-en dansworkshops. Daarnaast hebben we voor ouders af en toe de mogelijkheid om bij een open activiteit aanwezig te zijn, zoals een open muziekles of kookles en natuurlijk ons jaarlijkse locatiefeest met diverse activiteiten. 


Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Warm eten-service mogelijk (tegen extra betaling)
Groepsindeling
  • 3 horizontale babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar

VVE-programma

Nee

Ons pand

We zijn gevestigd in een bijzonder pand; een omgebouwde kerk. Een aantal jaren geleden is deze kerk verbouwd tot kinderdagverblijf. Kenmerkend is onze grote hal bij binnenkomst, waarin een grote binnenspeelruimte voor de kinderen is, inclusief ballenbak. Aangrenzend aan deze hal is een grote snoezelruimte voor de kleintjes, met daarin voelborden, lichtjes, kleurenpanelen, kussens, lichtvlakken etc.
Ook hebben we een klein atelier, waar kinderen kunnen schilderen en tekenen.

Achter de hal zijn de babygroepen geclusterd en in een cirkelvorm gebouwd, waardoor er veel samengewerkt wordt. In het midden is een trap naar boven. En boven zijn ook de peutergroepen en verticale groepen in een cirkel geclusterd. Boven is rondom ook nog een dakterras om op te spelen en beneden ligt rondom het gebouw een mooie natuurtuin voor de kinderen om in te spelen en te ontdekken.

Onze speelplaats

Uw kind kan op twee plaatsen buiten spelen: op ons dakterras boven en beneden in onze natuurspeeltuin. Hierin ligt een zandbak en zijn diverse hoekjes met houten palen en huisjes. Ook liggen er heuvels om op te spelen en is er een waterpartijtje.

Ons team

Ons team bestaat uit kundige pedagogisch medewerkers met veel aandacht voor uw kind, waaronder een muziekcoach en een peuterdansdocente.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18:30 uur.

Ook kortere contracten tot 13.00 uur of 15.30 uur zijn mogelijk. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit nabij het centrum en de wijk Wittevrouwen. Het verblijf is goed bereikbaar per fiets en auto. Het ligt aan een hofje aan de Biltstraat. 
We hebben drie ‘kiss and ride’-plekken bij het verblijf zelf, waar u kunt parkeren bij het brengen en ophalen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden