Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Reviews Partou Biltstraat

Dit is wat ouders over ons zeggen:

Inge van Houdt, Utrecht

Ik denk dat Partou aan de Biltstraat de leukste crèche van Utrecht is! Ik ben zelfs na een verhuizing weer teruggekomen omdat ik de lieve leid(st)ers en de professionele aanpak van Partou miste. Het is een mooie, ruime, en fijne crèche en het is een feest om je kind er "achter te laten". En via de app krijg je ook mee, via verhalen en foto's wat voor streken je kind uithaalt die dag. De snoelzelruimte, de binnenspeelruimte met ballenbak en de buitenspeelplaatsen bieden maximale ruimte voor de kinderen om zich helemaal uit te leven, van klein tot "groot"!

Jenneke, Utrecht

Partou aan de Biltstraat is een vestiging die door haar omvang erg veel mogelijkheden heeft, maar ook knusheid en geborgenheid in zich heeft; het beste van twee werelden.

Toen onze jongste zoon, eerder dan gepland, er aan toe was om over te stappen van een babygroep naar een peutergroep werd er gelijk gesignaleerd en geregeld, dat hij eerder kon doorstromen. Binnen twee weken kon hij bij de peuters spelen, hij vond het fantastisch.

De opzet van het gebouw, de ronde vorm, geeft veel geborgenheid. De binnenspeeltuin en de snoezelruimte zijn mooie aanvullingen op de groepsruimten. En niet te vergeten de grote buitenruimte, uniek midden in de stad!

Nicole Maarse en Joost van Engen, Utrecht

"Onze beide jongens zijn vanaf hun 4e maand tot aan hun 4e jaar naar dit kinderdagverblijf geweest. Ze hebben het daar erg naar hun zin gehad, veel geleerd en veel vriendjes gemaakt. Ook hebben ze een goede band opgebouwd met de begeleiders. Als ouders hebben we onze kinderen altijd met vertrouwen 's ochtends gebracht en hen toevertrouwd aan de goede handen van de opvang. Dat vertrouwen is nooit beschaamd. 

De begeleiders/ leid(st)ers of pm'ers waren hele prettige mensen met een professionele blik en hart voor de kinderen. Onze kinderen waren altijd blij hen te zien en ook als ouders vonden we het fijn dat we door de jaren heen vaste gezichten en aanspreekpunten hadden. Er was altijd tijd en aandacht voor een update van de dag en het bespreken van 'kindzaken'. We hebben het erg op prijs gesteld dat medewerkers zorgvuldig meedachten waar het ging om de ontwikkeling van onze kinderen. En zorgvuldig waren waar het ging om veiligheid, zoals deurcodes, opruimen, speelgoed, insmeren en brandoefeningen. 

Ook het management en samenwerking met ouders waren altijd goed en prettig en de communicatie helder en transparant. We zijn erg enthousiast over de locatie (groepen, binnenspeeltuin, snoezelruimte, tuin, dakterras) en over alle leuke en leerzame activiteiten die de pm-ers met niet-aflatend enthousiasme wisten te organiseren, van muziek tot natuur tot beweging tot 3+ activiteiten! We zijn blij dat we onze kinderen met de zorg van deze opvang een fijne tijd en basis hebben kunnen bieden! De overgang naar de basisschool ging soepel. Met dank aan alle medewerkers die daar aan bij hebben gedragen. We zullen andere ouders 100% aanbevelen om deze opvang te kiezen voor hun kinderen." 

Astrid, Utrecht

In 2011 kwamen wij voor het eerst bij Partou Biltstraat 335. Mijn vriend en ik voelden ons direct welkom en datzelfde gevoel hebben onze beide dochters ook nog steeds! De oudste is al naar school, maar wil graag mee met het brengen of ophalen van haar kleine zusje. Zij kan dan namelijk de lieve juffen, waar ook zij bij in de groep zat, zien en knuffelen.

Een super opvang, team en een geweldig gebouw met veel ruimte om buiten te spelen en een heerlijke binnenspeeltuin en snoezelruimte!
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden