Wist je dat...

wij in een kerk gevestigd zijn?

We zijn gevestigd in een oude kerk, die is omgebouwd tot kinderdagverblijf. Niet alleen ons pand is uniek, ook de grote binnenspeelruimte en snoezelruimte zijn nergens zo groot en uitgebreid. Kom maar eens een kijkje nemen!

u kunt kiezen voor een groep?

U heeft bij ons de keuze uit horizontale en verticale groepen. Dat wil zeggen: groepen met verschillende leeftijden, of met ongeveer dezelfde leeftijden.

wij een eigen moestuin hebben?

Rondom ons kerkgebouw ligt een grote speelnatuurtuin, met een eigen moestuin. Daarin kunnen kinderen spelend leren hoe planten groeien!

wij warme maaltijden aanbieden?

We hebben als optie een warme maaltijd-service. Tegen bijbetaling kan uw kind bij ons tussen de middag warm eten. Dit is een vrije keuze. Als u hier niet voor kiest, krijgt uw kind een broodmaaltijd.

ons team barst van de ideeën?

Ons gemotiveerde en betrokken team borrelt altijd van de ideeën voor leuke activiteiten op de vestiging. Zo hebben we wekelijks een ‘open deuren’-thema, dansen we, maken we muziek, lezen we veel voor en nog veel meer!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden