Malou Albers

Partou kinderopvang Utrecht

Welkom bij Partou aan de Kruisdwarsstraat 6!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Kruisdwarsstraat in Utrecht.

Wij bieden buitenschoolse opvang

We zitten met onze bso in de nieuwe Regentesseschool, met alle gemakken die daarbij horen. Kinderen hoeven niet te reizen, blijven in een vertrouwde omgeving en kunnen heerlijk spelen in ons lokaal, de speelzaal en het atelier van de school. We organiseren zowel culturele als sportieve activiteiten. Er is ruime keuze uit verschillende contractvormen en de mogelijkheid tot het ruilen van dagen. Kom gerust eens kijken!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden