Onze opvang

Onze bso combineert het beste van twee werelden. We bieden zowel culturele activiteiten (workshops filmen, fotografie, schilderles) als sportieve activiteiten (o.a. workshop circus) aan!

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • Groep 4-5 jaar: de koala's
  • Groep 5-6-7 jaar: de draken
  • Groep 7+: de senioren

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; de nieuwe Regentesseschool

Ophalen van school (bso)

We zitten in het pand van de nieuwe Regentesseschool, dus kinderen komen binnendoor naar de bso.

Ons pand

We zijn te vinden in de Regentesseschool. We maken gebruik van een speellokaal (ca. 50 m2), een grote speelzaal en een atelier (ca. 125 m2). Kinderen vermaken zich bij ons in de rustig ingerichte eet-, knutsel- en leesruimte. We hebben tafeltjes op verschillende hoogtes.

Onze speelplaats

We maken gebruik van een mooi, groot speelplein met diverse speeltoestellen. Daarnaast trekken we er ook vaak op uit. Het Wilhelminapark is op loopafstand (ca. 15 min.). In de omgeving zitten o.a. de speeltuin Mulderstraat, de Torteltuin en het Griftpark.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Een van hen heeft kwaliteiten voor film en fotografie.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend op de schooltijd van de nieuwe Regentesseschool (van 14.30 tot 18.30 uur).
Op woensdag is de bso gesloten. 

In de vakanties geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit in hartje centrum, in de wijk Wittevrouwen.
Toegangswegen zijn vanaf het station via de Biltstraat, vanaf het Wilhelminapark via de Maliebaan of de Nachtegaalsstraat. Omdat we in het centrum zitten, is er helaas weinig parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden