Buitenschoolse opvang Kruisdwarsstraat Utrecht

Onze bso is gelokaliseerd in de wijk Wittevrouwen in de Nieuwe Regentesseschool. Uw kind hoeft dus niet te reizen, blijft in een vertrouwde omgeving en kan heerlijk spelen en ontspannen in onze bso-ruimte, de speelzaal en het atelier van de school. Wij combineren het beste van twee werelden. We bieden zowel culturele activiteiten (workshops filmen, fotografie, schilderles) als sportieve activiteiten (o.a. workshop circus) aan! Daarnaast hebben we nog interessante samenwerkingen met partijen als Unicef en Staatsbosbeheer. Maar heeft uw kind meer behoefte aan rust na een drukke schooldag, dan kan hij er ook ontspannen met een boek. Niets moet, alles mag.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • Groep 4-5 jaar: de koala's
  • Groep 5-6-7 jaar: de draken
  • Groep 7+: de senioren

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

In de Nieuwe Regentesseschool

Ophalen van school (bso)

We zitten in het pand van de school, dus kinderen lopen binnendoor naar onze bso.

Ons pand

We maken gebruik van een speellokaal (ca. 50 m2), een grote speelzaal en een atelier (ca. 125 m2). Kinderen vermaken zich bij ons in de rustig ingerichte eet-, knutsel- en leesruimte. We hebben tafeltjes op verschillende hoogtes.

Onze speelplaats

We maken gebruik van een mooi, groot speelplein met diverse speeltoestellen. Daarnaast trekken we er ook vaak op uit. Het Wilhelminapark is op loopafstand (ca. 15 min.). In de omgeving zitten ook de speeltuin Mulderstraat, de Torteltuin en het Griftpark waar we regelmatig naartoe gaan.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Een van hen heeft kwaliteiten voor film en fotografie.

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend op de schooltijd van de Nieuwe Regentesseschool (van 14.30 tot 18.30 uur). Op woensdag is de bso gesloten. 

In de vakanties geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit in hartje centrum, in de wijk Wittevrouwen. Toegangswegen zijn vanaf het station via de Biltstraat, vanaf het Wilhelminapark via de Maliebaan of de Nachtegaalsstraat. Omdat we in het centrum zitten, is er helaas weinig parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden