Onze opvang

Dankzij onze kleine omvang met maar 3 groepen zijn we een opvang met een gezellige sfeer. Elke week koken we met de kinderen, verzorgen we wekelijks muziekles, geeft een echte yogadocente  peuteryoga en leren we de kinderen spelenderwijs al hun eerste Engelse woordjes. Daarnaast ondernemen we nog veel meer leuke activiteiten zoals de jaarlijks deelname aan de Nationale Voorleesdagen en het jaarlijks bezoek aan het Huis van Sinterklaas.

Nieuwsgierig naar de activiteiten op vestiging? Wij zijn ook actief op Facebook!

Soorten kinderopvang

Dagopvang


Groepsindeling

  • 2 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Partou aan de Maliebaan is een kleinschalig pand met 3 groepen met een mooie tuin achter het pand. Het heeft een zeer huiselijke sfeer waarbij de peuters en de baby's een eigen verdieping hebben.

Onze speelplaats

In onze mooie tuin is voldoende speelgelegeheid voor alle groepen. Op de eerste verdieping is er tevens een babybalkon. In de buurt zitten diverse kleine speeltuintjes en kunnen we bovendien terecht in het Griftpark en het Wilhelminapark.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Het is een vast, ervaren team. We hebben een muziekcoach en een coach Beweegkriebels.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.45 tot 18.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich aan de Maliebaan. Hier is voldoende parkeergelegenheid voor ouders. Het pand is duidelijk herkenbaar.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden