Onze opvang

Partou aan het Oorsprongpark beschikt over verschillende ruimtes (8)  waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Zo is er het kookcafé waar regelmatig wordt gekookt met de kinderen. Ondanks de grootte van ons pand heerst er een huiselijke sfeer waarbij ieder kind een vaste basisgroep heeft waar hij/zij met leeftijdsgenootjes de eet-en drinkmomenten heeft.

Er worden verschillende activiteiten aangeboden zoals een circus-workshop, maar ook minder voor de hand liggende zoals filosoferen. Voor het aankomende schooljaar wordt er, naast andere activiteiten, 3 blokken van 10 lessen algemene muzikale vorming gegeven. Ook blijven we op de dinsdagen naar de zwemles van zwembad Blauwkapel rijden (ook donderdagen, maar dan rijdt een pedgagogisch medewerker van Partou aan de Adriaanstraat 24a).Tijdens de vakantie hebben we de vakantie-bso en gaan we samen met andere Partou-vestigingen leuke dingen doen.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 1 groep van 4-5 jaar
  • 1 groep 6-7 jaar
  • 1 groep 7 jaar en ouder

Extra aandacht voor:

Natuur en techniek

Ophalen van school (bso)

Kinderen van Jenaplan Poort- en Kerkstraat, Montessori school- en Paellesstraat gaan onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers lopend naar de vestiging. De kinderen van de Regenboogschool, OBS tuindorp, en Paulusschool worden met een taxi of eigen bus opgehaald. Indien er een taxi wordt ingezet is er altijd een medewerker bij!

Ons pand

Partou is gevestigd in een oud herenhuis met 4 verdiepingen. De kelder wordt gebruikt door de oudste kinderen (groep 5 en hoger). Zij hebben daar hun eigen ‘chill-honk’. Op de begane grond is de basisgroep van de kinderen van groepen 1 en 2. De kinderen van groep 3 en 4 zitten op de eerste verdieping. Naast de basisgroepen beschikken we over andere ruimtes waar ook gespeeld kan worden, zoals het kooktheater. Er wordt dan ook met regelmaat gekookt met de kinderen. Ondanks de grootte van ons pand heerst er een huiselijke sfeer.

Onze speelplaats

Aan de achterzijde van het pand is een tuin met zandbak waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Ook gaan we met regelmaat naar een park om bijvoorbeeld te voetballen. In de buurt zitten verschillende parken, waaronder het Wilhelminapark.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Het team van Partou aan het Oorsprongpark en Partou aan de Jan Muschlaan is één groot team. Hierdoor beschikken we over medewerkers die thuis zijn in verschillende disciplines zoals kunst, cultuur en muziek.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf schooltijd tot 18.30 uur. In de vakanties zijn we open van 7.45 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de wijk Wittevrouwen, aan het begin van de Maliebaan en de Berenkuil. Voor de deur kunt u (betaald) parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden