Onze opvang

Er vinden veel gezamenlijke activiteiten plaats met de scholen, denk aan de Koningsspelen, Sinterklaasfeest etcetera. We werken en spelen rondom verschillende thema's, bijvoorbeeld beroemde mensen, beweging of familie. Soms komt er ook een echte politieagent of verpleegster op bezoek om over het werk te vertellen.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Tussenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 6 jaar
  • 2 bso-groepen van 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

in multifunctioneel centrum Het Kwartier

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden lopend opgehaald van De Werkhof en de Delteykschool, beide zijn gevestigd in Het Kwartier.

Ons pand

We hebben 2 knusse ruimtes voor de dagopvang die beide aan een speelhal grenzen waar we met de kinderen ook kunnen spelen. Tevens kunnen we gebruik maken van het speellokaal (gymzaal) in Het Kwartier. De groepen zijn beide aan de buitenruimte verbonden waardoor we gemakkelijk naar buiten kunnen.

Eén ruimte van de buitenschoolse opvang zit tegenover de groepen van de kinderdagopvang op de begane grond en er is een ruimte met duogebruik. Deze is in de ochtend namelijk ook een peuterspeelzaal. De tweede ruimte  bevindt zich op de eerste verdieping, genaamd het kooklokaal.

Onze speelplaats

De dagopvang heeft aan de groepsruimte een natuurlijk ingerichte tuin, met een moestuin en een zandbak. De bso heeft een kleine afgescheiden buitenruimte waar de kinderen in de zandbak of met de skelter kunnen spelen. Uiteraard gaan we ook met de kinderen naar de sportvelden en buitenruimtes van de school. De oudste kinderen mogen wanneer overeengekomen met de ouders ook zelfstandig naar buiten. 

Het Kwartier waar Partou in gevestigd is ligt midden in het dorp. In Het Kwartier zijn ook de twee scholen De Werkhof en de Delteykschool gevestigd. Aan de achterkant van Het Kwartier zijn sportvelden waar we gebruik van kunnen maken. Maar we gaan ook graag naar het dorp voor een boodschap of een wandeling.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een muziekcoach, een voorleescoach en een beweegdocent.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. 

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit in de multifunctionele accommodatie Het Kwartier, midden in Werkhoven. Bij Het Kwartier is voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden