Onze opvang

Wij zijn gevestigd op een centrale plek in het dorp Werkhoven. Daar beschikken wij over mooie ruimtes in multifunctioneel centrum (mfc) 'Het Kwartier'. Een goede samenwerking met school vinden wij heel belangrijk. We organiseren dan ook regelmatig gezamenlijke activiteiten zoals de Koningsspelen of een gezellig sinterklaasfeest. Naast een uitgebreid opvangaanbod kunt u bij ons ook warme maaltijden afnemen. Dit geldt voor zowel dagopvang als bso. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Tussenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 6 jaar
  • 2 bso-groepen van 7 tot 12 jaar
  • 1 combinatiegroep van dagopvang en bso

Extra aandacht voor

Wij bieden dagelijks verschillende activiteiten aan in o.a. de thema's Muziek, Bewegen en Naar Buiten. Extra aandacht besteden we aan de onderwerpen natuur en techniek. Dit doen we aan de hand van ons zelf ontwikkelde activiteitenaanbod en verschillende activiteiten die we samen met de kinderen bedenken. Bij Partou zijn er ook jaarlijks terugkerende activiteiten zoals Nationale voorleesdag, Modderdag en Vriendjesweek.

Natuurlijk spelen we niet alleen maar binnen. Elke dag gaan we lekker naar buiten, want in elk seizoen is er buiten veel te ontdekken! 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Wij zijn gevestigd in multifunctioneel centrum 'Het Kwartier'. 

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden door onze medewerkers lopend opgehaald van de Delteykschool die gevestigd is in 'Het Kwartier'.

Ons pand

In ons pand hebben twee knusse ruimtes. De ruimtes grenzen aan een speelhal waar de kinderen met veel plezier kunnen (vrij) kunnen spelen. De gymzaal in mfc 'Het Kwartier' wordt ook regelmatig gebruikt als speellokaal. Omdat de groepen aan een mooie buitenruimte zijn verbonden is de stap naar buiten zo gemaakt! 

Eén ruimte van de buitenschoolse opvang zit tegenover de groepen van de kinderdagopvang op de begane grond en er is een ruimte met duogebruik. Deze is in de ochtend namelijk ook een peuterspeelzaal. De tweede ruimte  bevindt zich op de eerste verdieping, genaamd het kooklokaal.

Onze speelplaats

De dagopvang heeft aan de groepsruimte een natuurlijk ingerichte tuin, met een moestuin en een zandbak. De bso heeft een kleine afgescheiden buitenruimte waar de kinderen in de zandbak kunnen spelen of op skelter hun energie kwijt kunnen. Uiteraard gaan we ook met de kinderen naar de sportvelden en buitenruimtes van de school. De oudste kinderen mogen, met goedkeuring van hun ouders, ook zelfstandig buitenspelen. Dat is goed voor hun ontwikkeling!

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste pedagogisch medewerkers, met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Een warm contact met ouders, bijvoorbeeld tijdens de overdracht, vinden zij ook heel belangrijk. Op onze vestiging is er ook een muziekcoach een voorleescoach en een beweegdocent. 

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. 

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Mfc 'Het Kwartier' ligt midden in het dorp Werkhoven, is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden