Onze opvang

Om de zes weken organiseren we een voorleesontbijt, aan de hand van verschillende thema's. Ook maken we veel uitstapjes met de kar naar de hertjes of de kinderboerderij, en wordt de bibliotheek ook regelmatig bezocht. 

Extra services

Naast dat uw kind het fijn heeft bij Partou, maken we het voor ouders ook nog eens aangenaam met de volgende extra services:

Ruime openingstijden

Het is zowel voor u als voor uw kindje prettig als u zich niet hoeft te haasten bij het halen en brengen. Daarom hanteren wij ruime openingstijden. Wij openen onze deuren om 7.30 uur en sluiten om 18:30 uur.

Dag(deel) extra opvang of een dag ruilen? Geen probleem!

Een dag(deel) extra opvang of een incidentele dag ruilen is bij ons geen probleem. Een extra dag of ruildag kunt u aanvragen op de groep of bij de vestigingsmanager.

Een gezonde maaltijd voor het hele gezin

Wilt u aan het einde van de dag uw kostbare tijd liever besteden aan uw kindje dan aan het koken van een verantwoorde maaltijd? Wij bieden u de mogelijkheid om een dagverse maaltijd af te nemen. De maaltijden nemen we af bij een professionele cateraar. U kunt voldoende bestellen voor het hele gezin en de maaltijden meenemen.

Kinderkapper

Geen tijd om een aparte afspraak met de kapper in te plannen voor uw kind? Maak dan gebruik van onze kinderkapper. Iedere zes weken komt een professionele kapper langs bij Partou aan de Steynlaan. Deze knipt de haartjes van uw kind precies zoals u het wilt!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • Babygroep: 0 tot 2 jaar
  • Dreumesgroep: 1 tot 4 jaar
  • Peutergroep: 2 tot 4 jaar

Ons pand

We proberen een verlenging te zijn van thuis, daarom is het bij ons sfeervol en huiselijk ingericht in het kinderdagverblijf.

Onze speelplaats

We hebben twee speelhuisjes, een glijbaan, een zandbak, een speelheuvel en een apart dakterras voor de babygroep. We hebben een grote bak waar we onze eigen groenten en fruit planten. Vlakbij ons pand kunnen we op stap naar een kinderboerderij, een hertenveld en de bibliotheek.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een voorleescoach, twee leidster met de training Beweegkriebels en twee leidsters met de training Basic Spelen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

De uitvalswegen naar de A27 en A28 liggen binnen bereik van 5 minuten. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor de deur tot 9.00 uur (gratis). Op 2 minuten lopen zijn er eveneens gratis parkeerplaatsen. Onze kinderopvang bevindt zich in een winkelstraat, in een zijstraat van het hart van Zeist.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden