Onze opvang

We hebben een sport- en spelprogramma en we huren externe workshops in. We zijn met name gericht op sport maar zeker ook op ontspanning, bijvoorbeeld met kinderyoga.

Extra services

Naast dat uw kind het fijn heeft bij Partou, maken we het voor ouders ook nog eens aangenaam met de volgende extra services:

Ruime openingstijden

Het is zowel voor u als voor uw kindje prettig als u zich niet hoeft te haasten bij het halen en brengen. Daarom hanteren wij ruime openingstijden. Wij sluiten pas om 18:30 uur.

Dag(deel) extra opvang of een dag ruilen? Geen probleem!

Een dagdeel extra opvang of een incidentele dag ruilen is bij Partou geen probleem. Een extra dag of ruildag kunt u aanvragen op de groep of bij de vestigingsmanager.

Een gezonde maaltijd voor het hele gezin

Wilt u aan het einde van de dag uw kostbare tijd liever besteden aan uw kindje dan aan het koken van een verantwoorde maaltijd? Partou biedt u de mogelijkheid om een dagverse maaltijd af te nemen. De maaltijden nemen wij af bij een professionele cateraar. U kunt voldoende bestellen voor het hele gezin en de maaltijden meenemen.

Kinderkapper

Geen tijd om een aparte afspraak met de kapper in te plannen voor uw kind? Maak dan gebruik van onze kinderkapper. Iedere zes weken komt een professionele kapper langs bij Partou. Deze knipt het haar van uw kind precies zoals u het wilt!

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Er zijn twee groepen, van 4 tot 7 jaar en van 8 tot 12 jaar.


Extra aandacht voor:

Sport en spel

Ophalen van school (bso)

  • Fietsend en met de Stint vanaf de Zeister School Vereniging
  • Met onze bus vanaf de Commeniusschooll
  • Met onze bus vanaf de Kerckebosschool
  • Met onze bus of met de Stint vanaf de Vrije School
  • Met de bus of met de Stint vanaf OBS het Spoor

Ons pand

We zijn gevestigd tussen de tennisvelden en naast het terrein van hockeyclub Schaerweijde. Als het vriest laat de tennisbeheerder een veld onderwater lopen en kunnen we heerlijk schaatsen!

Onze speelplaats

We hebben een eigen sportveld omringd door een hekwerk. Verder mogen we gebruik maken van het terrein van de tennisclub. We gaan ook regelmatig naar de boswerf.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Wij hebben onder andere een sportinstructeur in ons midden.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag:
  • Maandag en woensdag van 11.55 tot 18.30 uur
  • Dinsdag en vrijdag van 14.50 tot 18.30 uur
  • Donderdag  van 12.55 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang heeft een groot parkeerterrein op de tennisclub Shot. We zitten op 1 minuut afstand van de A28, midden in een bos.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden