Onze opvang

Onze opvang zit in een gezellige ruimte op het terrein van de Zeister School Vereniging. Wij besteden veel aandacht aan kunst en cultuur. We organiseren dan ook volop creatieve activiteiten, zowel zelf als ondersteund door externe partijen. We maken zelfs onze eigen musicals en voorstellingen!

Extra services

Naast dat uw kind het fijn heeft bij Partou, maken we het voor ouders ook nog eens aangenaam met de volgende extra services:

Ruime openingstijden

Het is zowel voor u als voor uw kindje prettig als u zich niet hoeft te haasten bij het halen en brengen. Daarom hanteren wij ruime openingstijden. Wij sluiten pas om 18:30 uur.

Dag(deel) extra opvang of een dag ruilen? Geen probleem!

Een dagdeel extra opvang of een incidentele dag ruilen is bij Partou geen probleem. Een extra dag of ruildag kunt u aanvragen op de groep of bij de vestigingsmanager.

Een gezonde maaltijd voor het hele gezin

Wilt u aan het einde van de dag uw kostbare tijd liever besteden aan uw kindje dan aan het koken van een verantwoorde maaltijd? Partou biedt u de mogelijkheid om een dagverse maaltijd af te nemen. De maaltijden nemen wij af bij een professionele cateraar. U kunt voldoende bestellen voor het hele gezin en de maaltijden meenemen.

Kinderkapper

Geen tijd om een aparte afspraak met de kapper in te plannen voor uw kind? Maak dan gebruik van onze kinderkapper. Iedere zes weken komt een professionele kapper langs bij Partou. Deze knipt het haar van uw kind precies zoals u het wilt!

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

1 groep van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: de Zeister School Vereeniging (ZSV).

Ophalen van school (bso)

De kinderen komen lopend vanuit de ZSV.

Ons pand

Onze kinderopvang is gevestigd in een schoolgebouw. We hebben een grote bank waar de kinderen lekker op kunnen lezen, grote tafels om te knutselen en een groot podium waar we voorstellingen kunnen geven. Ook hebben we een mooie buitenruimte.

Onze speelplaats

Als buitenruimte kunnen we gebruik maken van het schoolplein van de ZSV met veel ruimte, een sportveld en veel klimmogelijkheden. Ook zitten we vlakbij Bezoekerscentrum De Boswerf.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een creatieve medewerker in ons midden, gericht op kunst en cultuur.

Openingstijden

Geopend op dinsdag en donderdag van 14.50 tot 18.30 uur. Op maandag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op de bso aan de Verlengde Slotlaan 115, gelegen naast de tennisvelden van Shot en hockeyvelden van Schaerwijde.

Bereikbaarheid & parkeren

Er zijn genoeg parkeerplaatsen voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden