Onze opvang

Bij Partou kinderopvang hebben we elke week een activiteitenrooster waarop staat wat we gaan ondernemen. Wekelijkse activiteiten zijn onder andere muziekles, beweegkriebels, voorlezen en knutselen. Met een select groepje kinderen, vanaf 2 jaar, gaan we zwemmen. De kinderen die hier gebruik van maken, krijgen (vanaf 4 jaar) bij het zwembad de Hoorn voorrang bij het starten van de zwemlessen. Wekelijks koken we met de kinderen. We maken bijvoorbeeld soep, pizza, pasta, stamppot en smoothies.

We hebben zowel horizontale als verticale groepen en hanteren een zogenaamd open-deuren-beleid, waarbij kinderen de hele ruimte onder onze begeleiding mogen ontdekken. Buiten kunnen ze heerlijk spelen in onze natuurtuin met moestuin.

Voor de bso-kinderen is er ook veel te doen. We werken met thema's voor de activiteiten en geregeld worden er uitdagende workshops georganiseerd.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 12 jaar

VVE-programma

Nee

Ophalen van school (bso)

We halen de kinderen op van het Vianova, de Stromen, het Spinnewiel, de Fontein, de Vroonhoeve en de Tamboerijn.

Ons pand

Onze kinderopvang is gevestigd in een mooi en groot pand. Iedere groep komt uit in een centrale hal, die we dagelijks voor activiteiten gebruiken. In het midden van de hal staat een kookeiland. De peutergroepen hebben de deuren altijd open staan, zodat de kinderen kunnen kiezen waar ze willen spelen. Iedere groep heeft een deur die grenst aan de tuin. In de zomer staan deze vaak open. Zo kunnen de kinderen, als ze daar zin in hebben, fijn buitenspelen.

Onze speelplaats

We beschikken over een grote tuin die langs het pand loopt. De babygroepen hebben een eigen tuin die afgescheiden is van de peutertuin. De tuin van de babygroep is voorzien van gras met een klein glijbaantje.

De peutertuin heeft verschillende natuurlijke elementen zoals steen, keien, gras en boomstammen. In de peutertuin is ook een zandbak. In de zomer wordt er gebruik gemaakt van een opblaasbad, waar de kinderen lekker in kunnen spetteren.

Partou kinderopvang is gelegen in de buurt van Avifauna. Bij uitstapjes gaan we naar de bosrand. Tegenover onze opvang zijn weilanden waar geiten, lama's en koeien lopen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een medewerker voor Babygebaren, een Voorleescoach, Muziekcoach en een coach Beweegkriebels.

Openingstijden

Dagopvang

Maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Maandag tot en met vrijdag geopend aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang heeft een eigen parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Ons pand is gelegen aan de Leidsche schouw, vlakbij de N11.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden