Onze opvang

Eén keer per week komt onze muziekpedagoge langs bij elke groep op onze kinderopvang. Daar zingt zij liedjes in de kring over bijvoorbeeld seizoenen en feestdagen. Bij de liedjes bewegen de kinderen, spelen ze op muziekinstrumenten en doen dansjes. De liedjes herhalen we ook op andere momenten van de dag. Daarnaast vinden we voorlezen belangrijk. Onze voorleescoach zoekt regelmatig nieuwe boeken uit.
 
Als het even kan, gaan we elke dag naar buiten. Om lekker te bewegen en te spelen in onze eigen buitenruimte. In onze tuin vieren we elk jaar het begin van de zomer. Dit doen we samen met ouders, kinderen en medewerkers. Daarnaast organiseren we elk jaar een uitje voor ouders en kinderen. Een mooie manier om de vriendjes van uw kinderen en hun ouders te leren kennen.
Uw kind kiest na schooltijd zelf voor een activiteit. Wij bieden activiteiten aan rondom het thema natuur en techniek: bijvoorbeeld vogelhuisjes maken, figuurzagen of op zoek gaan naar waterdiertjes in de natuur. Daarnaast kan uw kind in de speelhoeken van alles doen. Lekker lezen in de kussenhoek, tekenen aan de tekentafel, verkleden in de verkleedhoek of spelen met bouwstenen. 

Regelmatig gaan we naar buiten: naar de zandvlakte of de speeltuin. En in de vakantie hebben wij een speciaal vakantieprogramma. Dan maken we uitjes met de tram – naar het strand, het museum of de kinderboerderij. 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • Groep 0 tot 2 jaar
  • Groep 0 tot 2 jaar
  • Groep 2 tot 4 jaar
  • Groep 2 tot 4 jaar met 3+ activiteiten
  • Bso-groep

Extra aandacht voor:

Natuur en techniek 

Ophalen van school 

Bij de onderstaande scholen worden de kinderen lopend door ons van school gehaald:
Vanzelfsprekend zijn kinderen van andere basisscholen ook van harte welkom op onze buitenschoolse opvang. Ouders regelen dan zelf het vervoer. U kiest dan bij aanmelding voor het tarief zonder taxivervoer.

Ons pand

We zitten in een mooi herenhuis, met prachtig hoge originele plafonds.
Partou kinderopvang is gelegen in de Archipelbuurt en is gezellig huiselijk ingericht voor alle leeftijden.

Onze speelplaats

In onze tuin ligt onder meer een zandbak en is veel spelmateriaal aanwezig. Bso-kinderen gaan vaak naar speeltuin de Zandvlakte of het speelterrein van de Archipelschool. In de omgeving vinden we ook het bos en een uitstapje naar strand met de tram is ook zo gemaakt!

Openingstijden

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur. Buitenschoolse opvang vanaf 15.00 uur geopend. In schoolvakanties vanaf 7.30 uur geopend. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in een mooi monumentaal en licht pand in de Archipelbuurt. U kunt uw auto voor de deur gratis parkeren tot negen uur 's morgens en na vijf uur ‘s middags. Aan de achterzijde van het kinderdagverblijf hebben wij drie parkeerplaatsen die grenzen aan de tuin. We hebben een fijne buitenruimte met zandbak en afwisselend buitenspelmateriaal.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden