Onze opvang

In en rond onze kinderopvang doen we tal van activiteiten, van schilderen met handjes en voetjes op een levensgroot doek en voorlezen door bijvoorbeeld de krododil, tot verkleedpartijtjes, waarbij we de kinderen oproepen om verkleed te komen.
We gaan regelmatig op pad met de rode bolderwagen, die zelfs de Randstad Rail in gaat. Uitjes maken we naar bijvoorbeeld de Vogelkelder, de bibliotheek, musea, het Haagse Bos, de dierentuin en de kinderboerderij.

Tussen de middag een warme maaltijd? Ook dat kan, vraag de manager naar de mogelijkheden!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar.

Ons pand

Onze kinderopvang is een verlenging van uw woonkamer. Gezellig en knus, slechts 2 groepen, huiselijk en gemoedelijk. U komt binnen via de zij-entree, loopt vervolgens door de keuken en dan (pas) komt u op de groep. 
Het pand heeft een authentiek karakter: met een doorgeefluikje vanuit de keuken naar de groepsruimte en diverse glas-in-lood beschilderingen. 
Er is veel lichtinval door de grote raampartijen. Er heeft een verbouwing plaatsgevonden in 2013, het pand grondig is opgeknapt: stijlvol, met een frisse uitstraling. 

Onze speelplaats

We hebben twee aangrenzende tuinen. Een uitdagende tuin aan de voorzijde van het pand (straatzijde) met glijbaantje, klimheuvel, zandbak, baby-speelhoek, loop- en fietspaadje, voelbord. En de andere (achter)tuin heeft een grote zandbak, baby-speelhoek en loop- en fietspad, dat voornamelijk voor de kinderen als racebaan fungeert voor hun fietsjes en autootjes. 
We gaan ook regelmatig op pad met de kinderen (uitje, groot & klein). Naar het Haagse Bos, diverse speeltuinen, de Theresiastraat met vele winkels en hier zit ook de bibliotheek. We zitten dichtbij het OV en de snelweg (A12). 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een muziekcoach, voorleescoach en we hebben een aantal Basic Spelen-begeleiders in ons midden. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit in de wijk Bezuidenhout, vlakbij Randstad Rail en diverse trams. U vindt ons tegenover de bekende banketbakkerij Boheemen. U kunt parkeren voor de deur, na 14.00 uur is het gratis.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden