Angelien Sahti

Partou kinderopvang in Den Haag

Welkom bij Partou aan de Van der Parrastraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang in de Van der Parrastraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag.

Wij bieden dagopvang

De ouders van 'onze' kinderen zijn erg tevreden met ons. Dat blijkt uit het Klanttevredenheidsonderzoek. Hoe dat komt? We hebben een fijn team, zijn goed bereikbaar, hebben een geweldige tuin en doen leuke activiteiten met de kinderen. We nodigen u van harte uit om eens te komen kijken!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!

mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden