Onze opvang


Op ons kinderdagverblijf organiseren we veel leuke activiteiten. We knutselen veel en graag met de kinderen rondom een thema (zoals kerststukjes maken) en maken graag uitjes naar bijvoorbeeld de geitenboerderij, kinderboerderij, Haagse Bos, het bejaardenhuis of de bibliotheek.
We organiseren jaarlijks een zomerfeest voor de ouders en kinderen en ook andere terugkerende evenementen zoals paaseieren zoeken in het bos, voorleesontbijt en paas- en kerstbrunch. 

Tussen de middag een warme maaltijd? Ook dat kan, vraag de manager naar de mogelijkheden!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 baby-dreumes groepen van 0-2 jaar
  • 2 dreumes-peuter groepen van 2-4 jaar

Ons pand

Ons pand ligt in een woonwijk met mooie panden in de buurt. We zitten er knus, gezellig en huiselijk bij. Ons pand biedt plaats voor 2 dreumes-peutergroepen op de begane grond en 2 baby-dreumesgroepen op de 1e verdieping (trap naar boven). 
U komt binnen in een grote en overzichtelijke entree. Buiten is een aangrenzende en enorm grote binnentuin! 

Onze speelplaats

We zijn trots op onze (grote) tuin met onder andere een glijbaantje, wilgentakken-hut, klimheuvel, moestuintje, baby-speelhoek met klimrups, zandbak, tuinhuis en niet te vergeten onze twee hangoor konijntjes! 
In de omgeving zijn het Haagse Bos, diverse speeltuintjes, Theresiastraat met vele winkels en bibliotheek. Iets verder liggen de kinderboerderij en de Vogelkelder waar we ook soms naar toe gaan. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een muziekcoach, begeleider beweegkriebels, basic spelen en een voorleescoach. 

Openingstijden

Geopend van maandag tot en met vrijdag 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

U vindt onze kinderopvang in de wijk Bezuidenhout, vlakbij de Theresiastraat met zijn vele winkels. We zitten gunstig bij de Randstad Rail en diverse trams en snelweg. U kunt parkeren voor de deur, vanaf 14.00 uur is het gratis.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden