Onze opvang

We hebben elke maand een thema, met daaromheen onze activiteiten. Zoals muziekles, beweegkriebels of basic spelen voor baby's. Elke dag gaan we naar buiten in de heerlijke tuin en kijken we onder andere naar ons lieve konijn, dat vrij buiten rondloopt. We gaan ook wel eens wandelen, spelen in de paleistuinen of gaan naar het bos. Met de bakfiets naar de bibliotheek of in de zomer naar het strand? We doen ‘t!

Verder bieden we bij Partou aan het Noordeinde ook warme maaltijden aan: lekker, vers en gezond.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Dagopvang

  • Groep 0 tot 2 jaar 
  • Groep 0 tot 2 jaar 
  • Groep 2 tot 4 jaar 
  • Groep 2 tot 4 jaar 

Buitenschoolse opvang

  • Groep 4 tot 12 jaar

Ophalen van school
Alle bso-kinderen worden lopend of met de bakfiets opgehaald van school van de volgende scholen:

Ons pand

Ons kinderdagverblijf heeft 6 groepsruimten, verdeeld over twee etages. In de centrale hal is een prachtige trap die naar de eerste etage leidt. Het pand heeft een art deco uitstraling. Er hangt een fijne sfeer, met lieve pedagogisch medewerkers in een vast team. 

Onze speelplaats

Buiten treft u onze grootste troef; een prachtige natuurtuin. In deze tuin ervaren de kinderen de natuur op verschillende manieren. Door planten en bloemen op te kweken, insecten te zoeken en te bekijken, maar ook door in verschillende weersomstandigheden buiten te spelen.
Ook trekken we er soms op uit met de kinderen. Dan gaan we naar de paleistuinen, de bibliotheek of naar de kinderboerderij. Of we doen een balspel op het Malieveld, zodat de kinderen lekker bezig zijn in de buitenlucht. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, voorleescoach, alle medewerkers hebben een EHBO-diploma en sommige zijn gediplomeerd bedrijfshulpverleners. Daarnaast heeft iedereen een grote passie om met kinderen te werken. Plezier hebben in ons werk, samen met de kinderen, staat voorop!

Openingstijden

Dagopvang

Maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Buitenschoolse opvang 

Maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze opvang is gevestigd in een mooi art deco pand met hoge plafonds en een prachtig trappenhuis. Het Noordeinde is centraal gesitueerd en uitstekend bereikbaar vanaf de Utrechtsebaan. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden in de buurt zoals het Haagsche bos, Malieveld en Arendsdorp. Voor de deur hebben we ruime parkeermogelijkheden. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden