Onze opvang

Op ons kinderdagverblijf werken we met een activiteitenkalender. Iedere maand staat er een thema centraal waar we activiteiten bij bedenken. Daarnaast komen ook ieder jaar dezelfde activiteiten terug. Zo doen we in januari altijd mee aan de Nationale voorleesdagen, organiseren we de Vriendjesweek en zijn we actief met muziek.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 baby-dreumesgroepen van 0 tot 2 jaar
  • 1 dreumes-peutergroep van 2 tot 4 jaar
  • 1 peutergroep van 3 jaar en ouder

Ons pand

Partou aan de Stille Veerkade is een kleine locatie met maar 3 groepen dagopvang. Het pand straalt een en al huiselijkheid uit. In de hal zie je meteen de authentieke elementen die het pand zo veel karakter geven, zoals de blauwe tegeltjes aan de muur. In de hal is ook een mooie houten trap die naar de eerste etage gaat. Verder beschikken we over een prachtige activiteitenruimte. Grenzend aan de dreumesgroep is een heerlijke tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen. 

Onze speelplaats

Ons kinderdagverblijf beschikt over een gezellige, natuurlijke tuin. In het midden van de tuin is een glijbaan en een speelheuvel. Natuurlijk is er ook een zandbak waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen. Vlak achter de vestiging is het Huygenspark. Hier kunnen diverse activiteiten georganiseerd worden. Ook is er een leuk klein parkje om de hoek waar we graag naartoe gaan. In dit parkje leven konijnen in het wild. Het Stadhuisplein is op loopafstand. Bij tropische temperaturen gaan hier de sproeiers aan. Een geweldige plek voor kleine kinderen om af te koelen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, begeleider Basic Spelen en Beweegkriebels en een voorleescoach.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 7.45 tot 18.15 uur 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich aan belangrijke verkeersader van de stad. Het is een drukke weg die praktisch uitkomt op de A12/A4. Aan de Stille Veerkade is voldoende parkeergelegenheid. Ook is de vestiging goed bereikbaar met OV. 
Om de hoek van onze opvang is het Spui. Hier bevindt zich het Haagse gemeentehuis en het Lucent Dans theater. Zowel Centraal Station als Hollands Spoor zijn op loopafstand.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden