Wist je dat...

ons pand veel sfeer heeft?

Ons kinderdagverblijf beschikt over authentieke elementen die de vestiging zijn eigen charme geven. Hoge plafonds met ornamenten, blauwe tegeltjes aan de wand en een historisch waterkraantje in de muur.

we een centrumlocatie zijn?

Ons kinderdagverblijf bevindt zich aan de Stille Veerkade. Deze straat is een belangrijke verkeersader voor de stad. Je kan de binnenstad bereiken, maar ook is er een directe toegang tot belangrijke invalswegen. OV is op loopafstand.

hier een enthousiast en gemotiveerd team werkt?

Op ons kinderdagverblijf staat een enthousiast team van pedagogisch medewerkers, die al jaren met veel liefde voor de kinderen zorgen. Zij beschikken over kinder-EHBO. Daarnaast zijn er voldoende BHV’ers (bedrijfshulpverleners) op de vestiging aanwezig.

onze tuin een oase is?

De tuin van onze opvang is een oase in de binnenstad. Als je stil bent, hoor je zelfs de vogeltjes fluisteren.

we graag samenwerken?

Voor onze vestiging zijn we altijd op zoek naar interessante samenwerkingsvormen. Zo werken we sinds kort samen met het Lucent Dans theater. Ook bezoeken we maandelijks een verzorgingstehuis voor senioren. We zijn actief in de buurt en doen graag mee aan o.a. de Nationale Straatspeeldag, Koningsdag of andere lokale evenementen.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden