Onze opvang

Het is gezellig bij onze kinderopvang! Er zijn altijd vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd om mee te spelen. We organiseren veel activiteiten. Wij zijn creatief en actief! Wij besteden veel aandacht aan sport en spel. Dit merk je aan allerlei activiteiten die aangeboden worden in het libellenlokaal of buiten op het schoolplein. In de vakantie maken we ook gebruik van het grote gymlokaal van school. 

Ons programma is zeer divers, zodat er voor ieder kind leuke activiteiten te doen zijn. De kinderen krijgen ook veel ruimte voor eigen inbreng en vrij spel. Plezier staat bij ons voorop!  Wij doen ook allerlei creatieve activiteiten, zoals knutselen en kralenworkshops.

Wilt u dagen ruilen? Ons aanbod is flexibel en wij denken graag met u mee!

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang
  • Vakantieopvang en studiedagen
  • Incidentele en flexibele opvang

Groepsindeling

  • 2 groepen van 4 tot 8 jaar
  • 1 groep van 8 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Sport en spel in de activiteiten die worden georganiseerd. 

Gevestigd in

De Waterlandschool. 

Ophalen van school

We halen kinderen van de Walvisschool lopend op. Kinderen van de Waterlandschool worden in de klas of in de aula opgehaald. Wanneer kinderen oud genoeg zijn, en de ouders daarmee instemmen, mogen ze zelfstandig naar de bso komen.

Ons pand

Ons pand bestaat uit drie ruimtes. De zwanengroep is een ruimte met gezellige speelhoekjes, zoals een autohoek, bouwhoek, poppenhoek, een kast vol spelletjes en een leeshoek met grote bank. Onze grootste speelruimte is de libellengroep, waar kinderen de ruimte hebben om te ravotten en waar regelmatig een balspel wordt gedaan. Op de eerste verdieping is de kikkergroep, een 8+ groep, waar afgestemd op de leeftijd activiteiten worden aangeboden, een playstation, dartbord en voetbaltafel aanwezig zijn en de oudere kinderen lekker kunnen relaxen. 

Onze speelplaats

Buiten is een geweldig speelterrein waar de kinderen een balletje kunnen trappen of klimmen en klauteren op het klimrek. We maken op studiedagen en vakantiedagen regelmatig uitstapjes. Dit is heel divers, van speeltuin tot kinderboerderij, van theatervoorstelling tot schaatsbaan. Vaak worden in de vakantie ook workshops georganiseerd in samenwerking met onze andere locaties.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Diverse medewerkers zijn sportleider in het bereik van kinderopvang en naschoolse opvang, bedrijfshulpverleners, voorleescoach en hebben de cursus ‘knap lastig’ voltooid.

Openingstijden

Voorschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.

In de vakanties en op studiedagen geopend van 7.30 tot 18.30 uur. Op vrijdagen dat de kleuters van Waterland vrij zijn, zijn wij de gehele dag geopend.

Bereikbaarheid & parkeren

Partou kinderopvang aan het Eendenplein is gelegen midden in de wijk Leidschenveen, in de Waterlandschool. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden