Onze opvang

Onze vestiging is ontworpen en gebouwd volgens het concept ‘groeigericht werken’. We bieden de kinderen alle tijd en ruimte om zich in hun eigen tempo en in een veilige omgeving te ontwikkelen (groeien). Iedere week bieden we de kinderen muziek- en beweeglessen. Daarnaast hebben we een groeigericht activiteitenaanbod, met onder meer Basic Spelen voor baby’s en veel aandacht voor voorlezen.

Op de buitenschoolse opvang werken we met maandthema’s. Deze worden in overleg met de kinderen gekozen (kinderparticipatie). De activiteiten en workshops waar de kinderen aan mee kunnen doen, hangen samen met het thema van de maand. We ondernemen van alles met de kinderen. Koken, bakken, knutselen, dansen, bewegen, sporten of gewoon buiten spelen, alles kan en mag! In de vakanties wordt er veel samengewerkt met Partou aan het Eendenplein en bieden we de kinderen gezamenlijk een extra uitdagend vakantieprogramma.

Op onze vestiging bieden wij tevens warme maaltijden aan: lekker, vers en gezond!

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 1,5 jaar
  • 2 dreumesgroepen van 1,5 tot 3 jaar
  • 1 peutergroep van 3-4 jaar
  • 2 bso-groepen 
Extra aandacht voor:
Kunst en cultuur 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Gezondheidscentrum, waaronder diverse aanbieders rondom gezin en kind.

Ophalen van school

De kinderen worden lopend opgehaald van de volgende scholen: Samenwerkingsschool Balans, Montessorischool Leidschenveen en Openbare Basisschool Prinses Catharina-Amalia. 

Ons pand

Onze opvang maakt onderdeel uit van een gezondheidscentrum en heeft daarbinnen zijn eigen gedeelte, speciaal ontworpen en gebouwd voor onze kinderopvang.  Het pand heeft een licht en open karakter met veel doorkijkjes en natuurlijk licht door de grote ramen. Naast de stamgroepen hebben we veel speelruimte en extra ruimtes zoals een zand-waterserre, een atelier, een beweegruimte en een snoezelruimte. Daarnaast heeft onze bso ook nog een multimedia-ruimte. 

Onze speelplaats

Onze vestiging beschikt over een schitterende grote natuurtuin, waar  veel ruimte is om te spelen en te ontdekken. In onze ruime tuin hebben we een grasheuvel, een wilgengang, een wilgenhut, een zandbak, een glijbaan, maar ook een gedeelte waar de kinderen heerlijk kunnen fietsen of met een bal spelen. Op loopafstand liggen diverse speeltuintjes en (sport)veldjes. Verder is er een kinderboerderij en een bibliotheek dichtbij, waar we dan ook regelmatig naar toe gaan.  

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een zeer ervaren team, met veel HBO-geschoolde medewerkers en diverse specialisaties vertegenwoordigd binnen ons team. Zo hebben we een HBO-afgestudeerd pedagoog, een muziekcoach, een voorleescoach, een begeleider beweegkriebels en een begeleider basic spelen voor baby’s. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tijdens de volgende uren:

Dagopvang

Geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

  • Geopend in schoolweken na schooltijd tot 18.30 uur.
  • Geopend in vakantieweken van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt aan de rand van de woonwijk de Vissen, de Eenden en de Dijken; naast winkelcentrum Leidschenveen, tegenover woonzorgcentrum Leilinde, in het gezondheidscentrum (met o.a. huisartsen, apotheek, consultatiebureau, Centrum voor jeugd en gezin, Vóór welzijn enz). Bij het winkelcentrum is een OV-knooppunt met bus, tram, metro en randstadrail. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder ons pand (1e uur gratis). 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden