Onze opvang

Bij onze kinderopvang zijn een enthousiaste voorleescoach, beweegkriebelcoach en een muziekcoach actief, die ervoor zorgen dat we verschillende activiteiten in thema’s aan de kinderen aan kunnen bieden. Regelmatig gaan wij met de peuters naar de bibliotheek en de kinderboerderij. Deze liggen op loopafstand van onze opvang. In de buurt zijn ook veel verschillende speeltuinen.
De buitenschoolse opvang maakt uitstapjes naar Den Haag, Scheveningen en Zoetermeer met onze eigen bus of met de randstadrail.

Op onze vestiging hebben we als optie een warme maaltijd-service, waarbij kinderen tegen bijbetaling in plaats van een broodmaaltijd een warme maaltijd kunnen eten.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 3 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • Bso-groep van 4-jarigen
  • Bso-groep van 5- en 6-jarigen
  • Bso-groep van 7 jaar en ouder

Extra aandacht voor:

Kunst en cultuur

Ophalen van school (BSO)

Kinderen van de Balans, de Montessorischool en de Prinses Christina Amalia school worden lopend gehaald.

Ons pand

Partou kinderopvang is gevestigd in een ruim opgezet pand. Uw kind krijgt bij ons de kans om zelf op ontdekking te gaan in de open ruimtes. De verschillende zones zorgen ervoor dat het rustig is op de stamgroepen. Op de babygroep blijven de kinderen tot 2 jaar. Er is veel ruimte, waarbij zorg is voor rust en veiligheid voor de jongste kinderen. Die vinden zij in hun eigen stamgroep. Daarnaast is er een open ruimte waar vooral de wat oudere baby's samen kunnen spelen, op zoek naar uitdaging. De volgende zone is de peuterzone. Daar vinden de kinderen rust in hun stamgroep en uitdaging in de hal en patio. Er is een grote patio met binnenspeeltuin, waar de kinderen heerlijk de ruimte hebben om te spelen. Daarnaast is er veel ruimte in de speelhal waar de peuters samen kunnen spelen in een huishoek, leeshoek, puzzelhoek en natuurlijk een ruimte om met blokken en auto’s te spelen. Op de rustmomenten en tijdens het eten en drinken maken de peuters gebruik van hun eigen stamgroep.

Onze speelplaats

We hebben een groot dakterras, waarbij er een speciale tuin aangelegd is voor de baby's. Met extra veel schaduw en zachte ondergrond, zodat de baby’s zorgeloos kunnen genieten. De peuters spelen in hun eigen ruimte in hun eigen zandbak, op een grasheuvel en rijden rond op hun fietsjes. In de zomer kunnen we gebruik maken van een heuse jungle-douche. De buitenschoolse opvang heeft zijn eigen buitenspeelruimte met de mogelijkheid om te voetballen of handballen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een voorleescoach en een docent beweegkriebels.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In vakanties open van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Midden in de woonwijk Leidschenveen, in het winkelcentrum van Leidschenveen, zijn ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang gevestigd. We zijn goed gelegen aan de uitvalsweg naar de A4, richting Amsterdam en Den Haag/Rotterdam. U kunt twee uur gratis parkeren bij het winkelcentrum, tegenover de randstadrail.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden