Wist je dat...

wij aparte zones hebben?

We werken in zones. Een babyzone van 0 tot 2 jaar, een peuterzone van 2 tot 4 jaar en een bso-zone van 4 tot 12 jaar. Binnen deze zones spelen kinderen van dezelfde leeftijd. Ze hebben een eigen stamruimte, waar ze met hun eigen groep op rustmomenten samenkomen, eten, drinken, voorlezen of knutselen. Daarnaast is er ruimte in de zone om samen te spelen met leeftijdsgenootjes, samen op ontdekking te gaan en te ontwikkelen. Door te werken in zones, zorgen we voor rust en veiligheid en voor ruimte om te groeien.

ieder kind zijn eigen stamgroep heeft?

Iedere groep heeft zijn eigen stamruimte/stamgroep. Daar kunnen de kinderen genieten van een rustmoment gedurende de dag. Maar de deuren staan ook vaak open. De kinderen maken veel contact met elkaar en dat is goed voor hun sociale ontwikkeling. Ze gaan zelf op zoek naar vriendjes en vriendinnetjes om te spelen. Ze kiezen zelf een ruimte uit waar ze willen spelen. In de huishoek, puzzelhoek of lekker stoeien en bewegen in de patio, onze binnenspeeltuin!

wij met thema’s werken?

Iedereen doet bij ons mee aan een thema. We informeren u over het thema in onze nieuwsbrief. De bso organiseert workshops voor de kinderen, die aansluiten bij het thema. Op het kinderdagverblijf zorgen de voorleescoach, muziekcoach en de beweegkriebels dat alle kinderen regelmatig extra geprikkeld worden met een activiteit om hun taal, motoriek en muzikale ontwikkeling te stimuleren.

we 3-plussers extra uitdagen?

Speciaal voor de peuters van 3 jaar en ouder bieden we meer uitdagende activiteiten aan. Wat moeilijkere creatieve activiteiten en uitstapjes naar bijvoorbeeld de bibliotheek, waar ze zelf boekjes uit mogen zoeken.

we alles onder één dak aanbieden?

Kinderdagverblijf en bso zijn bij ons gevestigd in één pand. De kinderen kennen alle pedagogisch medewerkers en de omgeving. De oudere peuters mogen af en toe al een kijkje nemen bij de bso. Zo verloopt het wennen rustig en natuurlijk. Naar school gaan is al spannend genoeg!

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden