Onze opvang

Dagopvang

Voor de allerkleinsten verzorgen wij Basic Spelen, waarin we op speelse wijze de ontwikkeling van een baby (4 tot 12 maanden) kunnen ondersteunen. Door bewust te kijken naar het kind en met spelletjes aan te sluiten bij de ontwikkeling beleven we veel plezier. Met de peuters (1,5 tot 4 jaar) doen we aan Beweegkriebels. Voor peuters is bewegen heel leuk en belangrijk voor de totale ontwikkeling, lichamelijk, sociaal, emotioneel en verstandelijk. We bieden Beweegkriebels aansluitend bij de thema's, tijdens het buiten spelen of gewoon als losse activiteit. 

Op de groepen worden er wekelijks muzieklessen aangeboden. Ook hebben we twee voorleescoaches. Zij adviseren de groepen bij het kiezen van boeken bij de thema's. In de eigen bibliotheek wordt er ook wekelijks door de kinderen een boekje geleend voor de groep of worden de kinderen gezellig voorgelezen uit een mooi boek. In onze eigen kinderkeuken leren de kinderen zelf brood bakken of soep maken, maar ook heerlijke koekjes of pannenkoeken bakken.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang

Groepsindeling

  • 4 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar 
  • 1 groep peuterplus van 3,5 jaar en ouder

Extra aandacht voor:

Kunst & cultuur 

Ons pand

Bij ons heerst een huiselijke sfeer. De ruimtes zijn knus ingericht. Wij hebben een eigen bibliotheek en kinderkeuken. In de spelotheek kunnen de kinderen zelf nieuw speelgoed uitkiezen voor de groep. 

Bij het kinderdagverblijf werken we elke twee maanden met thema's. De thema's zijn terug te vinden in de groep. Dit is te zien aan de knutsels die de kinderen maken en aan de raamschildering. Soms verandert een groep opeens in een jungle of een groentetuin! Ook aan de logistiek  is gedacht. Zo kunt u uw kinderwagen achterlaten op een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, maar ook het autostoeltje of het fietszitje. 

Onze speelplaats

We beschikken over een grote tuin met spannende tunnels en verstopplekken waarin kinderen heerlijk kunnen spelen. Er zijn diverse speeltoestellen, zoals een zandbak, glijbaan en speelhuisje. Er is een grasveld waar heerlijk op gespeeld en gevoetbald kan worden en er zijn diverse fietsjes, stepjes en andere speelmaterialen voor de kinderen. 

Voor de allerkleinsten is er een speciale babytuin waar ze heerlijk in de schaduw kunnen spelen of lekker kunnen liggen slapen als het weer het toelaat. Partou aan de Thorbeckelaan ligt heel centraal in Gouda. Af en toe gaan wij op uitstapje naar de kinderboerderij of boodschappen doen bij de supermarkt tegenover ons pand. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een beweegkriebelcoach en een voorleescoach. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt centraal in Gouda op loopafstand van station Gouda. We beschikken over een eigen parkeerterrein voor onze klanten.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden