Lian Kootstra - van Poppelen

Partou kinderopvang Leidschendam

Welkom bij Partou aan De Tol!

Namens ons team heet ik u en uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan De Tol in Leidschendam.

Wij bieden dagopvang

We zijn een kleinschalige opvang met een huiselijke sfeer. Enkele citaten uit een tevredenheidsonderzoek onder ouders vatten het mooi samen: "De kleine vestiging zorgt voor gezelligheid en een knus gevoel. De leidsters zijn erg betrokken en lief en zorgen dat er goed wordt overgedragen zodat elke leidster op de hoogte is. Er is veel betrokkenheid, een kundig team, een gezellige ontspannen sfeer en veel speelmogelijkheden (binnen en buiten)". Kortom: uw kind is bij ons in goede handen!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden