Onze opvang

Bij Partou is er één ding het allerbelangrijkste: dat u uw kind met een vertrouwd gevoel bij ons brengt en dat het met heel veel plezier bij ons komt! 

Wij organiseren aan de hand van een themakalender allerlei leuke activiteiten voor de kinderen, zoals knutselen, voorlezen, muziek en beweegactiviteiten. Om de week komt onze voorleesopa op bezoek om aan de kinderen voor te lezen. We gaan ook graag naar buiten om heerlijk buiten te spelen in de zandbak, op de glijbaan, een balspel te doen of met de fietsjes te spelen. Onze muziekcoach verzorgt wekelijks muzieklessen, maar iedere dag wordt er op alle groepen gezongen. Onze beweegkriebelcoach vindt het leuk om een parcours uit te zetten met hoepels en eilanden, zodat de kinderen ook binnen lekker kunnen bewegen. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 horizontale groep van 0 tot 2 jaar
  • 1 horizontale groep Van 2 tot 4 jaar
  • 1 verticale groep Van 0 tot 4 jaar

Ons pand

Ons pand is kleinschalig en huiselijk en alles is gelijkvloers op de begane grond. We hebben drie groepsruimtes: de rupsjes (0 tot 2 jaar), de vlinders (2 tot 4 jaar) en de bijtjes (0 tot 4 jaar). We hebben veel ramen, uitkijkend op het groen. Alle groepen hebben speciale hoekjes, zoals een treinhoek, bouwhoek, poppenhoek en leeshoek. 

Onze speelplaats

We hebben een eigen tuin voor ons pand met een glijbaan, grote zandbank en uiteraard allerlei fiets- en stepmateriaal om lekker buiten te spelen. In de zomer zetten we op warme dagen spetterbadjes buiten. Ons pand bevindt zich tussen het groen net buiten de wijk Leidschenveen. Wij hebben mooie kinderwagens waarmee we in de omgeving kunnen wandelen, zelfs een wagen bestemd voor 4 kinderen! 

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren, gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, beweegkriebeljuf en een voorleescoach. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in Leidschendam-zuid, tussen het oude centrum van Leidschendam en de nieuwe wijk Leidschenveen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden