Yvonne van Wijk

Partou kinderopvang Ouderkerk aan den IJssel

Welkom bij Partou aan het Karekiethof!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang en buitenschoolse opvang aan de Karekiethof in Ouderkerk aan den IJssel.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

We organiseren een breed scala aan activiteiten, voor zowel de kleintjes van de dagopvang als voor de grotere bso-kinderen. We vinden ruimte voor de ontwikkeling van het kind erg belangrijk. Op de dagopvang beginnen we daar al mee met Basic Spelen. Bij de bso stimuleren we de zelfredzaamheid en sociale talenten van de kinderen.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden