Vera ten Brink

Partou kinderopvang Ouderkerk aan den IJssel

Welkom bij Partou aan het Karekiethof!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom in onze kinderopvang en buitenschoolse opvang aan de Karekiethof in Ouderkerk aan den IJssel.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

We organiseren een breed scala aan activiteiten, voor zowel de kleintjes van de dagopvang als voor de grotere bso-kinderen. We vinden ruimte voor de ontwikkeling van het kind erg belangrijk. Op de dagopvang beginnen we daar al mee met Basic Spelen. Bij de bso stimuleren we de zelfredzaamheid en sociale talenten van de kinderen.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden