Onze opvang

Dagopvang

We organiseren een breed scala aan activiteiten voor de kleintjes van de dagopvang, zoals uitstapjes naar de kinderboerderij, interactief voorlezen rond een thema door de voorleescoach en peutergymnastiek. Ook hebben we een muziekcoach voor de muzikale ontwikkeling. We hebben een specifiek babybeleid:

Op onze opvang wordt de zorg vanuit thuis en de dagopvang zeer nauw op elkaar afgestemd. Zo wordt de baby een zo goed mogelijke start gegeven. Rust en regelmaat zijn hierbij belangrijke aandachtspunten, en intensief contact met de ouders is zeer gewenst. Ook doen we aan Basic Spelen. De pedagogisch medewerkers hebben hiervoor een training gevolgd, en kunnen daarom:
  • ontwikkelingsgericht spelen met baby's van 3 tot 12 maanden;
  • het verschil maken in spelen met baby's;
  • spelmogelijkheden verzorgen die aansluiten op de ontwikkeling van het kind;
  • de ontwikkeling van de baby ondersteunen door middel van spel;
  • gelegenheid, tijd, ruimte en rust verzorgen om de ontwikkeling van de baby bewuster te kunnen volgen.

Buitenschoolse opvang

Met de bso kunnen we gebruikmaken van de gymzaal, het schoolplein en de speeltuin. We organiseren regelmatig speurtochten in het kader van natuur en techniek.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Tussenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 horizontale groepen: 0 tot 2 jaar en 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een school: OBS De Schakel

Ophalen van school (bso)

Lopend vanaf OBS De Schakel en Koningin Wilhelminaschool. Met de taxi vanuit de Koningin Julianaschool.

Ons pand

We zijn onderdeel van de basisschool. Onze ruimte is licht en modern, maar dankzij de kleinschalige omvang heerst er toch een huiselijke en intieme sfeer. Het is er lekker rustig.

Onze speelplaats

Voor de dagopvang beschikken we over een natuurlijke ruime buitenspeelplaats,  met een klimhuis, grasveld en een zandbak. De bso maakt gebruik van het schoolplein en de speeltuin. We zijn gevestigd midden in een woonwijk, naast parkjes en een buitenspeelplaats.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur tijdens schoolweken. Van 7.30 tot 18.30 uur tijdens schoolvakanties.

Bij voldoende animo bieden we bso ook op de woensdag en vrijdag. Heeft u interesse? Belt u dan met onze Klantenservice op 088 235 75 00.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in het schoolgebouw van OBS de Schakel, midden in een woonwijk in het dorp. Er is uitstekende parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden