Onze opvang

Wij bieden 1 keer week Beweegkriebels-les aan bij het nabij gelegen cultureel centrum Trias. We gaan graag op pad met de kinderen: naar de bibliotheek, naar de speeltuin Ter Weide in de zomer of wat verder weg, bijvoorbeeld naar het strand of Madurodam. We gaan ongeveer 1 keer per jaar samen met de kinderen en de ouders een activiteit doen, zoals naar de geitenboerderij het Geertje.  Of we doen boodschappen samen met de kinderen in de nabijgelegen supermarkt.

Naast het ondernemen van activiteiten vinden we het belangrijk dat kinderen in contact komen met de natuur om ons heen. Er zijn al uilen bij onze vestiging op bezoek geweest en we doen mee met de Nationale Modderdag. 

De muziekles wordt wekelijks gegeven door een pedagogisch medewerker die begeleid wordt door een professionele muziekdocente. Per leeftijd worden andere activiteiten aangeboden, zo gaat het bij baby's meer over de klanken horen en de muziekinstrumenten voelen en bij de peuters over liedjes meezingen die bij het thema horen.​

Wilt u eens een kijkje nemen naar het reilen en zeilen op onze vestiging? Bezoek dan onze Facebook-pagina.

Veel van onze ouders werken bij Shell en EPO, ons aanbod sluit hier naadloos op aan: we hebben zowel horizontale als verticale groepen, warme maaltijden en mogelijkheid voor ouders om de overdracht in het Engels te krijgen.Ons aanbod is zeer flexibel: in overleg is veel mogelijk, zoals het ruilen van dagen of afname van extra dagen. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar 
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar

Ons pand

We hebben een ruimtelijk, geordend pand. Het bestaat uit overzichtelijke lokalen en een hele ruime buitenspeelruimte. Onze vestiging heeft ook een speelhal waar kinderen heerlijk op kussens kunnen klimmen, wanneer we vanwege het weer niet buiten kunnen spelen.

Onze speelplaats

We hebben een natuurlijke tuin, waar kinderen heerlijk kunnen ontdekken en opgaan in hun fantasiespel. Er is een hele ruime zandbak en een geheim pad tussen de bomen. 

Daarnaast hebben we uiteraard ook buitenspeelgoed zoals fietsen, ballen en zwembadjes voor als het warm weer is. In de omgeving van Partou is genoeg te ontdekken: we zitten vlakbij de bibliotheek, speeltuin Ter Weide, het winkelcentrum en cultureel centrum Trias.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een beweegkriebelcoach, voorleescoach en natuurliefhebbers in ons team.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.15 tot 18.15 uur.
 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich vlakbij winkelcentrum De Bogaard en dichtbij het industrieterrein Plaspoelpolder, Shell en EPO. Er is voldoende parkeergelegenheid dichtbij, maar onze vestiging is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Partou bent u binnen 5 minuten op Rijswijk Station, de A4 en de A13 richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden