Onze opvang

Met onze 3 groepen zijn wij een fijne, kleinschalige opvang. De kinderen kunnen iedere dag genieten van het diverse aanbod aan activiteiten zoals muziekles, beweegkriebels, buitenspelen, boekjes lezen en knutselen. Daarnaast komt onze voorleesoma ook regelmatig langs om leuke boekjes voor te lezen en bieden we voor de peuters zelfs zwemlessen aan. 

De muziekles wordt wekelijks gegeven door een pedagogisch medewerker die begeleid wordt door een professionele muziekdocente. Per leeftijd worden andere activiteiten aangeboden, zo gaat het bij baby's meer over de klanken horen en de muziekinstrumenten voelen en bij de peuters over liedjes meezingen die bij het thema horen.

Wilt u eens een kijkje nemen naar het reilen en zeilen op onze vestiging? Bezoek dan onze Facebook-pagina.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
  • 1 horizontale groep van 2,5 tot 4 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in sportcentrum De Schilp
 

Ons pand

Partou is gevestigd in een mooi, nieuw pand dat van alle gemakken voorzien is, zoals vloerverwarming op de groepen. Het is sfeervol ingericht met gezellige kleuren aan de muur.

Onze speelplaats

We hebben een natuurlijke buitenruimte met een glijbaan en een zandbak. Verder kunnen de kinderen fietsen en lekker op het gras ravotten. In de buurt van Partou is er een kinderboerderij en ook het Zuiderpark is dichtbij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een beweegkriebelcoach, een voorleescoach en een muziekdocente.

Activiteiten en samenwerking:

Wij werken nauw samen met sportcentrum de Schilp en Optisport. Op regenachtige dagen gaan wij lekker bewegen in de sporthal. En elke dinsdagmiddag bieden wij zwemlessen aan, in samenwerking met het zwembad! 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.15 tot 18.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw van zwembad De Schilp. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf onze vestiging bent u binnen 5 minuten op de A4 en A13 richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook hebben wij de bushalte van bus 23 voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden