Onze opvang

Wij bieden de mogelijkheid om op dinsdagmiddag met de kinderen vanaf 2,5 jaar te zwemmen. We gaan regelmatig in de sportzaal van De Schilp bewegingsspelletjes doen. 

Eén van onze pedagogisch medewerkers geeft regelmatig een yogales aan de kinderen, en eens in de zoveel tijd komt onze voorleesoma boekjes voorlezen aan de kinderen.

De muziekles wordt wekelijks gegeven door een pedagogisch medewerker die begeleid wordt door een professionele muziekdocente. Per leeftijd worden andere activiteiten aangeboden, zo gaat het bij baby's meer over de klanken horen en de muziekinstrumenten voelen en bij de peuters over liedjes meezingen die bij het thema horen.​

 Wilt u eens een kijkje nemen naar het reilen en zeilen op onze vestiging? Bezoek dan onze Facebook-pagina.

Onze aanbod is zeer flexibel: in overleg is veel mogelijk, zoals het ruilen van dagen of afname van extra dagen. Vraag de manager naar de mogelijkheden!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar
  • 1 groep van 3+ jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in sportcentrum De Schilp
 

Ons pand

Partou is gevestigd in een mooi, nieuw pand dat van alle gemakken voorzien is, zoals vloerverwarming op de groepen. Het is sfeervol ingericht met gezellige kleuren aan de muur.

Onze speelplaats

We hebben een natuurlijke buitenruimte met een glijbaan en een zandbak. Verder kunnen de kinderen fietsen en lekker op het gras ravotten. In de buurt van Partou is er een kinderboerderij en ook het Zuiderpark is dichtbij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een peuteryogalerares, een beweegkriebelcoach en een voorleescoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich aan de zijkant van het gebouw van zwembad De Schilp. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Vanaf onze vestiging bent u binnen 5 minuten op de A4 en A13 richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Ook hebben wij de bushalte van bus 23 voor de deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden