Melissa Rehling

Partou kinderopvang Rijswijk

Welkom bij Partou aan de Weidedreef!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Weidedreef in Rijswijk.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Bij ons wordt veel aandacht besteed aan sport en spel. We zijn daarvoor ook erg handig gelegen op het terrein van de sportvereniging, waardoor we binnen en buiten over volop bewegingsruimte beschikken. De activiteiten stemmen wij af op de leeftijd van de kinderen. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen er volop plezier aan beleven!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden