Onze opvang

Onze activiteiten in schoolweken en in vakantieweken zijn met name gericht op sport, spel en beweging, wij zijn immers een sport-bso! We werken hierbij ook met maandthema's, zoals beroepen, Disney, en nog veel meer!

 Aan de hand van deze thema's worden de sportieve activiteiten georganiseerd. Daarnaast organiseren we workshops die aangeboden worden door externe partijen. Deze workshops staan vooral in het teken van sport en spel, maar we willen de kinderen ook andere ervaringen op laten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kookworkshop.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

  • 1 groep van 4 tot 7/8 jaar 
  • 1 groep van 8 tot 12/13 jaar 

Extra aandacht voor:

Sport en spel

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend van school gehaald. Wij halen kinderen op van de Wethouder Brederodeschool . In overleg halen wij ook kinderen van de Kristal en de Petrusschool. 

Ons pand

Onze bso bevindt zich in de kantine van de softbalvereniging de Red Lions. We hebben onze ruimte in hoekjes ingedeeld, zodat het  mogelijk is om in kleine groepjes in een hoek te spelen. We hebben een poppenhoek, een spelletjeshoek en een knutselhoek.

Onze speelplaats

We bevinden ons op het Sportpark Hoekpolder. Hierdoor hebben we beschikking over een aantal sportvelden: één met kunstgras, één met echt gras, één met zand en een softbalveld met gravel. In de omgeving bevinden zich een aantal parken. Hier gaan wij vaak in de vakantie heen om activiteiten te doen, zoals Levend Stratego, een speurtocht of gewoon een lekkere picknick. Verder gaan wij tijdens schoolvakanties minimaal 1 dag met de kinderen op stap naar bijvoorbeeld het strand, Science Centre of ondernemen we een activiteit in de gymzaal van De Schilp.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Met in ons team ook een pedagogisch medewerker die een sportopleiding heeft gedaan.

Openingstijden

  • Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Tijdelijk open op woensdag (pilot). 
  • Tijdens schoolweken geopend van 14.45 uur tot 18.15 uur. 
  • Tijdens vakanties geopend van 7.45 uur tot 18.15 uur. 
  • Tijdens studiedagen geopend van 8.15 uur tot 18.15 uur
  • Voorschoolse opvang geopend van 7.30 tot 8.15 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar met de auto en lopend (vanaf de Wethouder Brederodeschool, door het parkje). Er is een heel ruim parkeerterrein voor de deur. Vanaf de tram is het iets verder lopen naar onze bso. Onze bso bevindt zich op het sportpark Hoekpolder, het uiterste puntje van Rijswijk. Vanaf onze bso bent u in 5 à 10 minuten bij de snelweg A4, waar u de richting van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht kunt volgen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden