Onze opvang

Onze activiteiten in schoolweken en in vakantieweken zijn met name gericht op sport, spel en beweging, wij zijn immers een sport-bso! We werken hierbij ook met maandthema's, zoals beroepen, Disney, en nog veel meer!

 Aan de hand van deze thema's worden de sportieve activiteiten georganiseerd. Daarnaast organiseren we workshops die aangeboden worden door externe partijen. Deze workshops staan vooral in het teken van sport en spel, maar we willen de kinderen ook andere ervaringen op laten doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kookworkshop.

Soorten kinderopvang

 • Buitenschoolse opvang (bso)
 • Voorschoolse opvang 

Groepsindeling

 • 2 groepen van 4 tot 12/13 jaar  

Extra aandacht voor:

Sport en spel

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend van school gehaald van de Wethouder Brederodeschool.

Ook halen wij in overleg kinderen op van de volgende scholen:
 • Kindercentrum Buitenrijck
 • Montessorischool Parkrijk
 • Het Kristal
 • De Petrusschool

Ons pand

Onze bso op de Weidedreef 2 bevindt zich in de kantine van de softbalvereniging de Red Lions. 
Aan de Weidedreef 4 zitten wij in de kantine van voetbalvereniging Semper Altius. Beide ruimtes hebben gezellige hoekjes om spelletjes te spelen, de poppen te verzorgen, te knutselen of even rustig een boekje te lezen. Daarnaast bieden wij, dankzij de ideale ligging, dagelijks diverse sportieve buitenactiviteiten op de locaties aan.

Onze speelplaats

We bevinden ons op het Sportpark Hoekpolder. Hierdoor hebben we beschikking over een aantal sportvelden: één met kunstgras, één met echt gras, één met zand en een softbalveld met gravel. In de omgeving bevinden zich een aantal parken. Hier gaan wij vaak in de vakantie heen om activiteiten te doen, zoals Levend Stratego, een speurtocht of gewoon een lekkere picknick. Verder gaan wij tijdens schoolvakanties minimaal 1 dag met de kinderen op stap naar bijvoorbeeld het strand, Science Centre of ondernemen we een activiteit in de gymzaal van De Schilp.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Met in ons team ook een pedagogisch medewerker die een sportopleiding heeft gedaan.

Openingstijden


Weidedreef 2

 • Geopend in schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.45 tot 18.15 uur. Op woensdag open van 12.00 tot 18.15 uur.
 • In vakanties geopend van 7.15 tot 18.15 uur.

Weidedreef 4

 • Geopend in schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 14.45 tot 18.15 uur.
 • In vakanties geopend van 7.15 tot 18.15 uur
 • Voorschoolse opvang geopend van 7.15 tot 8.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is goed bereikbaar met de auto en lopend (vanaf de Wethouder Brederodeschool, door het parkje). Er is een heel ruim parkeerterrein voor de deur. Vanaf de tram is het iets verder lopen naar onze bso. Onze bso bevindt zich op het sportpark Hoekpolder, het uiterste puntje van Rijswijk. Vanaf onze bso bent u in 5 à 10 minuten bij de snelweg A4, waar u de richting van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht kunt volgen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden