Nicole Bijvoets

Partou kinderopvang Rotterdam

Welkom bij Partou aan de Burgemeester Oudlaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Burgemeester Oudlaan in de wijk Kralingen in Rotterdam.


Wij bieden dagopvang

Ons kinderdagverblijf is gevestigd op het terrein van de Erasmus Universiteit, waardoor we bijzonder geschikt zijn voor het opvangen van kinderen van studenten of medewerkers van de universiteit. Maar ook andere kinderen zijn natuurlijk van harte welkom! We beschikken over mooie binnenruimtes en een prachtige tuin waar van alles te ontdekken valt. Omdat we klein van opzet zijn is er veel ruimte voor persoonlijk contact, waardoor we echt een tweede thuis voor uw kind kunnen zijn.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden