Onze opvang

Op onze vestiging valt voor de kinderen veel te beleven. We besteden elke week aandacht aan muziek. Daarnaast wordt er voorgelezen en doen we veel aan beweging (door middel van beweegkriebels). In elk jaargetijde zien onze activiteiten er anders uit. In de zomer speelt uw kind met water, in het voorjaar gaan we kuikentjes kijken, in de herfst gaan we blaadjes zoeken en naar buiten om de regen te ervaren en in de winter maken we sneeuwpoppen.

Naar buiten gaan, dat doen we natuurlijk volop. Uw kindje kan spelen in onze eigen tuin. We gaan ook vaak met de kinderen in de bolderkar wandelen over het terrein. Elk jaar maken we een uitje met alle kinderen en ouders, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of de speeltuin.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

De vestiging heeft 3 groepen:
- een babygroep (0 tot 2 jaar)
- een verticale groep (0 tot 4 jaar)
- een peutergroep (2 tot 4 jaar)

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Op het terrein van de Erasmus Universiteit

Ons pand

Het pand zit onder de Aula van de Erasmus Universiteit. We hebben grote, ruim opgezette en overzichtelijke groepsruimtes. Daarmee bieden we uw kind een gezellige en veilige plek waar het zich goed kan ontwikkelen. We hebben heel veel en grote ramen waardoor we veel licht in de ruimtes krijgen.

Onze speelplaats

We beschikken over een eigen tuin. Het universiteitsgebouw zorgt voor afscherming waardoor het er altijd rustig is: we hebben geen last van het verkeer. Het is een uitdagende tuin. Uw kindje kan er zelf de natuur ontdekken of met andere kinderen spelen in het speelhuisje. Fietsen, steppen, ballen - er is van alles te beleven. We nemen vaak broodjes en drinken mee zodat we lekker kunnen picknicken aan de picknicktafels. Verder zijn er een glijbaan, tractorband met houtsnippers, wipwappen, skippyballen, zandbak, indianentipi van wilgentakken en schelpen en water in onze natuurtuin. Het terrein van de Erasmus Universiteit is volop in ontwikkeling. Er wordt een stadspark gerealiseerd op de campus waar we lekker kunnen wandelen met de kinderen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.45 tot 18.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gehuisvest in de wijk Kralingen op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij zitten direct onder de Aula.Parkeren kunt u in de parkeergarage van de Erasmus Universiteit of op parkeerterrein P5. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden