Partou kinderdagverblijf Erasmus Universiteit Rotterdam

Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een ruim en licht pand op de campus van de Erasmus Universiteit in rotterdam. Al tientallen jaren brengen ouders, die op de campus werken of studeren, hun kind bij ons. Ook als u geen connectie met de campus heeft, is uw kind meer dan welkom! 

Ons vaste team zorgt ervoor dat de kinderen elke dag plezier hebben, gezond eten, zich thuis voelen en zich spelenderwijs ontwikkelen. Naar buiten? Dat doen we elke dag. Naast een frisse neus halen, vinden we beweging en creativiteit ook erg belangrijk. Zo krijgen de kinderen onder meer peutergym en muziekles.

Ontwikkeling kind

Ons team is continu bezig met de ontwikkeling van de kinderen. Met eenvoudig spelmateriaal, zoals een ballon of een bal, trainen ze de motoriek van uw kind. Omdat kinderen al vanaf jonge leeftijd veel van elkaar leren, sporen onze medewerkers met groepsactiviteiten het onderlinge contact aan. Ze leren de kinderen te delen, samen te spelen, conflicten op te lossen en plezier met elkaar te hebben. Sociale vaardigheden die uw kind later goed kan gebruiken. De kinderopvang is ook de plek waar kinderen vaak de eerste vriendschappen sluiten.

Bijzondere activiteiten

Naast het spelen op de educatiemat, knutselen voor papa en mama, koken in een houten keukentje en kastelen bouwen, organiseren we ook veel bijzondere activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we speciale beweegspelletjes om de wereld te verkennen ontwikkeld. Wekelijks genieten alle kinderen van de muziekles van onze muziekcoach. Door samen liedjes te zingen, gaat ook nog eens de taalontwikkeling van uw kind vooruit. Daarnaast komt er maandelijks iemand van de openbare bibliotheek voorlezen en krijgen de kinderen zangles en peutergym.

Ruim en functioneel pand

Ons kinderdagverblijf zit onder de Aula van de Erasmus Universiteit. Het is een ruim pand en de hoge ramen zorgen voor veel daglicht. De kinderen hebben alle vrijheid om te kruipen, klauteren, spelen én tot rust te komen. We hebben ook een speciale ruimte waar moeders hun kind borstvoeding kunnen geven. Werkt of studeert u op de campus? Dan kunt u elk moment van de dag bij ons binnen wandelen en uw kind borstvoeding te geven.

Dagelijks naar buiten

Naar buiten gaan, doen we dagelijks. Onze tuin ligt op een rustige locatie en heeft geen last van verkeer. We hebben uitzicht op het water en zijn omringd door groen. Kinderen kunnen zich hier verstoppen, blaadjes verzamelen, crossen op fietsjes en rennen. Als het lekker weer is dan nemen we onze boterhammetjes mee naar buiten en lunchen we in het zonnetje aan de picknicktafel. Elk jaar doen we ook mee aan Modderdag, een dag waar kliederen mag.

Blijf op de hoogte met onze app

Wij betrekken ouders graag bij de opvang. Zo hebben we regelmatig evaluatiegesprekken en organiseren we evenementen voor zowel de ouders als de opa’s en oma’s. Naast het onmisbare persoonlijke contact, houden we u ook op de hoogte met foto’s en verhalen van uw kind via de Mijn Kind app van Partou.

Korting eerste jaar opvang

De Erasmus Universiteit werkt samen met Partou kinderopvang. U ontvangt daarom het eerste jaar 5% korting op onze dagopvang. U bespaart dan gemiddeld € 500,- per jaar op de kosten voor kinderopvang. Pampers en maaltijden zijn bij ons altijd inbegrepen.

Groepsindeling

Onze vestiging heeft drie groepen:

- Een babygroep (0 - 2 jaar)
- Een peutergroep (2 - 4 jaar)
- Een verticale groep (0 - 4 jaar)

Openingstijden
Wij zijn alle werkdagen geopend van 7.45 tot 18.15 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gehuisvest in de wijk Kralingen op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Er is altijd genoeg ruimte om te parkeren in de parkeergarage van de Erasmus Universiteit of op parkeerterrein P5. Er is ook genoeg plek om uw fiets bij ons te stallen.

 

 


Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden