Buitenschoolse opvang Jacob Loisstraat Rotterdam

Ons buitenschoolse opvang is gevestigd in een gezellig buurthuis. Er zijn diverse ruimtes om te knutselen, bouwen, riddertje spelen, een boekje te lezen of een spelletje te spelen. We hebben ook een gymzaal waar we kunnen apenkooien en een keuken waar we lekker en gezond eten bereiden. 

Actief met leeftijdsgenoten

Alle kinderen zijn bij ons vrij om te doen wat ze willen. We stimuleren ze wel om actief bezig te zijn met elkaar. Want vrienden zijn op deze leeftijd belangrijk. Met hun beste vrienden delen ze geheimen, dromen ze van een carrière als profvoetballer en ontwikkelen ze een eigen mening. Ze zijn op weg naar zelfstandigheid. Daarnaast zitten kinderen die plezier hebben en makkelijk omgaan met anderen beter in hun vel en zijn beter voorbereid op de toekomst. 

In de vakanties organiseren we diverse workshops en sporttoernooien, gaan we naar het park of de bioscoop of we bezoeken een museum. En met de Partou Natuurbus gaan we naar de mooiste natuurgebieden van Staatsbosbeheer waar de kinderen samen met een echte boswachter op ontdekkingstocht gaan.

Fijne extra’s

Begint uw werkdag vroeg of heeft u een lange reistijd? Dan is onze voorschoolse opvang een uitkomst. U kunt uw kind al vanaf 07.00 uur bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat hij veilig en op tijd op school aankomt. Daarnaast brengen wij kinderen ook naar zwemles. Dit scheelt u weer tijd en de kinderen vinden het altijd leuk om met een groep kinderen samen te gaan zwemmen. Een extra stimulans om het goed te doen.

Groepsindeling

Wij vangen op de Jacob Loisstraat kinderen van 7 tot en met 12 jaar op. Kinderen van 4 tot en met 6 kunnen naar de Walenburgerweg bij ons om de hoek. Op deze manier kunnen wij de kinderen leeftijdsgebonden activiteiten bieden. Daarnaast hebben onze pedagogisch medewerkers specifieke kennis van de ontwikkeling van kinderen in deze leeftijd.

Naar buiten

We gaan regelmatig naar buiten. Rondom onze bso zijn verschillende speelpleinen waar we met de kinderen heen gaan. Naast de bso hebben we een speeltuin waar de kinderen kunnen ravotten. Ook gaan we met de kinderen naar het Baljuwplein om te spelen of te sporten. Met lekker weer zoeken we het park op voor een picknick of gaan we rolschaatsen of skeeleren. 

Het team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, die veel persoonlijke aandacht voor uw kind hebben. We zijn een hechte groep en hebben veel plezier in ons werk. Als de kinderen van school komen maken we met elk kind altijd even een persoonlijk praatje over hoe zijn dag is geweest. 

Ophalen van school 

We gaan samen met de kinderen lopend of fietsend van school naar de bso. We werken samen met onderstaande scholen:
de Provenier
de Klim-op
de Margriet (enkel de hoofdlocatie aan de Nolenstraat 44)

Openingstijden

We zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op de woensdag en vrijdag voegen we samen met onze locatie aan de Walenburgerweg. 
Voorschoolse opvang op de Walenburgerweg: van 7.00 tot 8.30 uur
Buitenschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur
Buitenschoolse opvang op woensdag van 12.00 tot 18.30 uur
Studie- en vakantiedagen: van 7.30 tot 18.30 uur


Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt direct achter het Centraal Station van Rotterdam in de kinderrijke Provenierswijk. Het is maar een klein stukje lopen van en naar bus, tram, trein en metro. Er is genoeg ruimte om te parkeren. 
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden