Wist je dat...

wij een leuk vakantieprogramma hebben?

We bieden een zeer uitgebreid en uitdagend vakantieprogramma voor de kinderen. Hierbij wisselen we sport en spel af met knutselen en kokkerellen en ondernemen we ook altijd een uitje!

wij uw kind met zwemles begeleiden?

We vinden het belangrijk om werk en privé voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo bieden wij sinds 2012 op dinsdagmiddag zwemles aan, waarbij wij uw kind brengen en terugbrengen, helpen bij het omkleden en aanmoedigen tijdens het zwemmen!

ons team klein en fijn is?

Wij hebben een klein, maar zeer stabiel team van zeer ervaren en goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Ons team bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Het voordeel van een klein team is dat iedereen alle kinderen (en ouders) kent en zij ons!

wij vergaderen met de kinderen?

De kinderen hebben inspraak in de manier waarop onze opvang wordt vormgegeven. Zo houden wij geregeld kindvergaderingen en vragen daarbij onder meer welk speelgoed zij nog missen en welke workshops en uitjes ze leuk zouden vinden. Hierbij luisteren we naar de kinderen en leggen het ook uit als sommige dingen niet mogelijk zijn.

kinderen bij ons ervarend leren?

Onze bso is een plaats waar de kinderen na schooltijd in een vertrouwde omgeving lekker kunnen spelen en ontspannen. Wij geven kinderen de ruimte situaties te oefenen en ervarend te leren. Dit gebeurt soms letterlijk met vallen en opstaan. Kinderen leren zo risico’s in te schatten. Uiteraard begeleiden wij de kinderen hierin.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden