Onze opvang

Op  locatie 'De Boot' hebben we een atelier waar we mooie dingen kunnen maken: verven, timmeren, zagen, alles kan en mag hier. In de vakanties gaan we vaak naar musea. Wij besteden veel aandacht aan kunst en cultuur, maar er is ook genoeg ruimte voor sport en spel. We hebben elke dag een 4+ activiteit en elke week een 8+ activiteit. De kinderen mogen zelf weten of ze daaraan mee doen. Gedurende het jaar huren we workshops in bij professionele bedrijven zoals circus, goochelen, dans en techniek.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 1 groep van 4 tot 6 jaar: de matrozen
  • 1 groep van 6 tot 12 jaar: de kapiteinen

Extra aandacht voor:

Kunst en cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja; in een multifunctioneel centrum: 'De Boot'

Ophalen van school (bso)

Wij halen de kinderen van de volgende scholen op:
  • Maria Bernadette school
  • Zonnewijzer
  • Emmaüs
  • Sint Maarten
  • Vijverhof
Ons pand
Het wijkcentrum 'De Boot' ziet er niet echt uit als een boot. In het pand hebben we een grote ruimte met een bar waar we gezellige hoekjes zoals een bouwhoek, relaxhoek en computerhoek hebben, en ook staat er een voetbaltafel. Achter in het atelier hebben we een meiden/verkleedhoek met kaptafel en poppenhoek.

In wijkcentrum 'De Boot' worden in het weekend wijkfeesten gehouden. De zangclub, de bridgevereniging en het oranje comité maken ook gebruik van de ruimte. De wijkvereniging is heel actief in de wijk en organiseert regelmatig evenementen. Ook zit er een peuterspeelzaal in het gebouw.

Onze speelplaats

We hebben een grote buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen met ballen, skates en springtouwen. Ook hebben we twee grote skelters. De speeltuin is achter het wijkcentrum waar de kinderen kunnen spelen. Het Sytwendepark is op 5 minuten loopafstand van de locatie. De hockeyvelden en voetbalvelden zijn op loopafstand. De halte van de RandstadRail zit vlakbij waardoor we in de vakanties makkelijk uitstapjes buiten Voorburg kunnen ondernemen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Het bso team vult elkaar aan. Zo is de één heel creatief en de ander weer heel sportief.

Openingstijden

  • Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend op schooltijden van 15.00 tot 18.30 uur.
  • In de vakantieweken en op studiedagen zijn we geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gesitueerd in het wijkcentrum 'De Boot'. Ook de wijkvereniging 'Damsigt' maakt gebruik van dat pand. De wijk 'Damsigt' is een groene, kindvriendelijke wijk met veel sportmogelijkheden. De hockeyvelden van vereniging Cartouch zitten op loopafstand. Daarnaast bent u snel op de weg richting de Sytwendetunnels om zo de snelweg A4 richting Den Haag of Amsterdam te nemen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden