Onze opvang

Bij onze dagopvang komt er om de week een voorleesoma op de groepen. Dit vinden de kinderen ontzettend leuk. Daarnaast lezen de pedagogisch medewerksters ook veel voor. Op de groepen hebben we elke week een dansactiviteit en om de week geeft onze muziekcoach een muziekles aan de kinderen. Voor de fijne motoriek is het ook heel belangrijk dat we knutselen. We kijken daarbij goed naar de kinderen. We verven, plakken, knippen en kleuren. Zo is er op de groepen elke week wel wat nieuws te bewonderen!

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 4 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 3,5 peutergroepen van 2 tot 4 jaar 

Ons pand

Het pand is ruim opgezet met veel ramen waardoor de groepsruimtes heel licht zijn. De ruime groepen zijn voorzien van knusse hoekjes waarin de kinderen op verschillende gebieden worden uitgedaagd.

Onze speelplaats

We hebben twee tuinen. Aan de voorzijde hebben we een kleine speelplaats met een grasheuveltje voor de kinderen van de babygroep. In de zomer zetten we grote parasols neer voor de nodige schaduw.  Met matrasjes en speelmateriaal kunnen de baby's heerlijk genieten van de frisse buitenlucht. In de buurt op 5 minuten loopafstand bevindt zich het Sytwendepark waar we heerlijk kunnen wandelen. Daarnaast wandelen we binnen 5 minuten naar 'De Vliet' om daar de eendjes brood te geven.
Onze grote speeltuin is een echte natuurtuin met een uitdagende speelheuvel. Ook is er een zandbak en hebben we beschikking tot veel fietsen, driewielers en stepjes.
Tot slot liggen de sportvelden achter onze wijk met hockey- en voetbalvelden. De wijk 'Damsigt' is een groene kindvriendelijke wijk met veel speeltuintjes. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach en een voorleescoach.
 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Partou bevindt zich midden in de woonwijk 'Damsigt'. Onze kinderopvang ligt achter de woonhuizen op de Looierslaan. Via onze oprit komt u bij ons pand. Op onze oprit kunt u uw auto parkeren. Ook in de straat is er parkeergelegenheid. Vanaf Partou bent u snel in Leidschendam.

Onze buitenschoolse opvang bij Partou aan de Duivesteijnstraat bevindt zich op loopafstand. Binnen 5 minuten bent u bij "de Boot", het gebouw van wijkvereniging Damsigt. Hier zijn onze 2 groepen gevestigd, de matrozen en de kapiteins.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden