Onze opvang

We zijn een kleinschalige opvang met maar 3 groepen. We lezen, dansen, zingen en knutselen graag samen. Ook proberen we wel eens iets bijzonders uit, zoals raamschilderingen maken. Daarnaast spelen en wandelen we graag in de frisse buitenlucht.

 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 baby-dreumesgroep van 0 tot 3 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Onze kinderopvang is kleinschalig: we hebben slechts drie groepen.  De dreumesgroep en de peutergroep staan met elkaar in verbinding en kinderen kunnen zich tussen deze groepen bewegen - dat is goed voor hun ontwikkeling. De babygroep is knus, klein en overzichtelijk.

Onze speelplaats

We beschikken over een prachtige natuurtuin met een fantasiemuur en een wilgenhut. Ook is er een zandbak en een apart stukje gras voor de baby's. In de buurt vinden we een speeltuin en winkels.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een voorleescoach, muziekcoach en een coach Beweegkriebels.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid. We zijn gelegen nabij de Utrechtsebaan in een rustige straat.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden