Ontdek Partou kinderopvang Leidsche Rijn

Partou kinderopvang in Leidsche Rijn biedt je kind net dat beetje extra en maakt van elke dag iets bijzonders! Een knuffel, een lief woordje, samen muziek maken of buiten op ontdekking; geen dag is hetzelfde. We bieden een liefdevolle omgeving waar je kind zich snel thuis voelt en plezier heeft. Daarnaast stimuleren onze medewerkers het contact met leeftijdsgenootjes, want kinderen doen elkaar na en leren veel van elkaar.

Via onze ‘Mijn Kind’ app sturen we je elke dag foto’s en korte verslagen, zodat je de dag van je kind een beetje mee beleeft. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij een van onze drie kinderopvangvestigingen in Leidsche Rijn.

Pratumplaats, De Meern

Aan de rand van De Meern vind je het goed bereikbare kinderdagverblijf aan de Pratumplaats. Een modern maar huiselijk pand, met mooie lichte ruimtes en een enorme speelzolder. De grote tuin nodigt uit om te spelen en te ravotten. Regelmatig gaan we naar het dichtbij gelegen Castellum waar we genieten van de geitjes, konijnen en paarden. En de boer om de hoek zorgt elke dag voor vers fruit op tafel. Een plek waar je kindje zich snel thuis voelt en samen met leeftijdgenootjes plezier beleeft.

Ontdek meer over Pratumplaats!

Pablo Picassostraat, Terwijde

In Terwijde ligt het ruim opgezette kinderdagverblijf aan de Pablo Picassostraat. Hier heeft je kind alle ruimte om te spelen in onze grote speelhal. We ondernemen veel leeftijdsgerichte activiteiten, zelfs met de allerkleinsten. Met kleine beweegspelletjes stimuleren we hun motorische en cognitieve (verstandelijke) ontwikkeling. In onze nieuwe buitenspeelplaats met speeltoestellen kunnen de dreumesen hun energie kwijt en een frisse neus halen. We eten regelmatig groenten uit onze eigen moestuin. Gaat je kind ook bij ons naar de bso dan kan hij mee naar zwemles of skiles.


Moerasvaren, Vleuten

In ons unieke pand aan de Moerasvaren in Vleuten (Vleuterweide) is van alles te beleven. Bij ons slaapt, speelt en eet je kind in één van onze acht woonhuizen die met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt voor een huiselijke en knusse sfeer. We hebben verschillende activiteitenruimtes. Zo zijn er twee ateliers, een klim- en klauterruimte, een poppenhoek met een winkeltje, een theater en een natuur- en technieklokaal. We hebben ook buitenbedjes waar de jongste kinderen heerlijk in de buitenlucht kunnen slapen. Een gezonde trend die uit Scandinavië is overgewaaid. Impressie van Partou in Leidsche Rijn

Interesse in een rondleiding bij een van de Partou vestigingen in Leidsche Rijn of heb je een vraag voor ons? Laat dan je gegevens achter en dan nemen we zsm contact met je op!

* verplichte velden