Ontdek Partou kinderopvang Leidsche Rijn

Partou kinderopvang in Leidsche Rijn biedt je kind net dat beetje extra en maakt van elke dag iets bijzonders! Een knuffel, een lief woordje, samen muziek maken, naar de kinderboerderij of meedoen aan het filmfestival van UNICEF; geen dag is hetzelfde. We bieden een liefdevolle omgeving waar je kind zich snel thuis voelt en plezier heeft. Daarnaast stimuleren onze medewerkers het contact met leeftijdsgenootjes. Zo maken ze bij ons hun eerste vriendjes.

Via onze app sturen we je elke dag foto’s en korte verslagen, zodat je de dag van je kind een beetje mee beleeft. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij een van onze kinderdagverblijven of bso's in Leidsche Rijn.

Pratumplaats, De Meern (kinderdagverblijf en bso)

Aan de rand van De Meern vind je een goed bereikbare Partou aan de Pratumplaats. Een modern maar huiselijk pand, met mooie lichte ruimtes en een enorme speelzolder. De grote tuin nodigt uit om te spelen en te ravotten. Regelmatig gaan we naar het dichtbij gelegen Castellum waar we genieten van de geitjes, konijnen en paarden. En de boer om de hoek zorgt elke dag voor vers fruit op tafel. Een plek waar je kind zich snel thuis voelt en samen met leeftijdgenootjes plezier beleeft. Vanaf juli 2018 is er ook een bso op de Pratumplaats gevestigd.

Ontdek meer over Pratumplaats!

Pablo Picassostraat, Terwijde (kinderdagverblijf en bso)

In Terwijde ligt de ruim opgezette Partou locatie aan de Pablo Picassostraat. Hier heeft je kind alle ruimte om te spelen in onze grote speelhal. We ondernemen veel leeftijdsgerichte activiteiten, zelfs met de allerkleinsten. Met kleine beweegspelletjes stimuleren we hun motorische en cognitieve (verstandelijke) ontwikkeling. In onze nieuwe buitenspeelplaats met speeltoestellen kunnen de kinderen hun energie kwijt en een frisse neus halen. We eten regelmatig groenten uit onze eigen moestuin. De bso-kinderen kunnen mee naar zwemles of skiles.


Moerasvaren, Vleuten (kinderdagverblijf en bso)

In ons unieke pand aan de Moerasvaren in Vleuten (Vleuterweide) is van alles te beleven. Bij ons slaapt, speelt en eet je kind in één van onze acht woonhuizen die met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt voor een huiselijke en knusse sfeer. We hebben verschillende activiteitenruimtes. Zo zijn er twee ateliers, een klim- en klauterruimte, een poppenhoek met een winkeltje, een theater en een natuur- en technieklokaal. We hebben ook buitenbedjes waar de jongste kinderen heerlijk in de buitenlucht kunnen slapen. Een gezonde trend die uit Scandinavië is overgewaaid. 

Houtrakgracht, Parkwijk (kinderdagverblijf en bso)

Tegen het winkelcentrum Parkwijk aan vind je Partou aan de Houtrakgracht. Een locatie met veel ruime lokalen en enthousiaste medewerkers. Er worden regelmatig wandelingen naar het park, de supermarkt of Castellum gemaakt. Maar ook muziek maken vinden ze hier erg leuk! Omdat er zowel een kinderdagverblijf als een bso in het pand zit, hebben de jonge kinderen in de ochtend nog meer speelmogelijkheden. De ideale locatie voor actieve en kinderen die van muziek houden.

Ontdek meer over de Houtrakgracht!

Impressie van Partou in Leidsche Rijn

Interesse in een rondleiding bij een van de Partou vestigingen in Leidsche Rijn of heb je een vraag voor ons? Laat dan je gegevens achter en dan nemen we zsm contact met je op!

* verplichte velden