Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Mijn Kind app voor iOS en Android

Gedurende de dag de belevenissen van uw kind volgen op uw iPhone of Android-toestel, waar en wanneer u dat wilt? Dat kan nu met de Mijn Kind app, verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store. Met de Mijn Kind app kunt u op elk moment van de dag het dagboek en foto's van uw kind(eren) inzien. Daarnaast kunt u snel en laagdrempelig een bericht sturen naar de pedagogisch medewerkers op de groep.

Automatisch op de hoogte

Mis geen update en blijf automatisch op de hoogte door middel van pushberichten op uw telefoon. Gedurende de dag krijgt u vanzelf een notificatie bij nieuwe gebeurtenissen rondom uw kind(eren) op de kinderopvang. Gemakkelijker kan niet!

Download

Download nu de Mijn Kind app via de App Store of Google play

 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden