Meld je kind nu aan bij de bso en krijg leuke buiten-tips van OERRR

Als je zelf aan het werk bent, wil je dat je zoon of dochter ook na schooltijd in goede handen is. Dat je kind kan ontspannen en met vriendjes kan spelen. Dat snappen we.
 

Samen lol maken en leuke dingen doen

Daarom kan je zoon of dochter bij onze buitenschoolse opvang buiten spelen, samen muziek maken of lekker sporten. Rustig een mooie toren bouwen, kan natuurlijk ook. Onze medewerkers zorgen dat je kind plezier heeft in de groep. En tijdens de schoolvakanties zorgen we altijd dat er iets extra's te beleven is, zoals uitstapjes en workshops. Samen met de kinderen kiezen we wat we gaan doen. 

Leuke buiten-tips van OERRR

Om kinderen de natuur te laten ontdekken, werken we samen met OERRR. OERRR (van Natuurmonumenten) organiseert leuke buitenactiviteiten voor je gezin. Als lid van OERRR ontvangt je kind elk seizoen kaarten om de natuur te ontdekken. Afgestemd op de leeftijd van je kind. Wil je een jaar lang gratis verrassende buiten-tips en activiteitenkaarten ontvangen? Vind een bso in de buurt en schrijf je kind voor 30 september in. Je lidmaatschap van OERRR wordt automatisch stopgezet, tenzij je zelf aangeeft lid te willen blijven. Meer informatie over OERRR.

Vind een bso in de buurt 

Ben je benieuwd welke bso's van Partou in de buurt zitten? Vul in onderstaande zoekbalk je straat + woonplaats of postcode in voor de beste zoekresultaten.

Vier vakantie bij Partou!

Ontdek OERRR!