Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Over Partou

Een sector in ontwikkeling 

Sinds ons eerste kinderverblijf in 1984 haar deuren opende, is er veel veranderd.  Steeds meer moeders zijn gaan werken, de overheid introduceerde in 2004 de Wet kinderopvang met duidelijke kwaliteitseisen. Ons vak heeft zich verder geprofessionaliseerd. En met de nadruk op ontwikkeling van kinderen dekt de term ‘opvang’ allang niet meer de lading. 

Groot…

Bij de keuze voor kinderopvang zijn kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit tegenwoordig belangrijke factoren. Ouders kiezen voor kinderopvang die zo goed mogelijk past bij hun wensen en die kinderen – van klein tot groot - een stimulerende omgeving biedt waar ze met plezier naar toe gaan.

Met meer dan 300 vestigingen en ruim 3600 medewerkers zijn we als Partou de grootste kinderopvangorganisatie van Nederland. Deze omvang biedt ons de gelegenheid om te investeren in kwaliteit, ontwikkeling en innovatie, zodat we de beste kinderopvang kunnen blijven bieden. 

… maar ook klein en vertrouwd

Tegelijkertijd zijn we op lokaal niveau, op de vestiging, klein, vertrouwd en herkenbaar. Partou is een plek waar ouders en kinderen graag komen, waar je je welkom voelt. Waar persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. 

Onze medewerkers

Goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde pedagogisch medewerkers zijn het hart van onze organisatie. Samen met de kinderen maken zij elke dag tot iets bijzonders.  We investeren daarom veel in training, opleiding en scholing van pedagogisch medewerkers. 

Achter de schermen ondersteunt het landelijk servicekantoor de vestigingen op het gebied van o.a. kwaliteit, administratie, facilitaire en personeelszaken. Zo maken we gezamenlijk betrouwbare, professionele kinderopvang mogelijk. 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden