Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Feiten en cijfers

Partou is opgericht op 1 januari 2014, na een samenvoeging van Skon kinderopvang, Partou kinderopvang, Allio kinderopvang en Gastouderopvang Nederland. Inmiddels zijn er ruim 300 Partou-vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Gelderland, Drenthe, Overijssel en Noord-Brabant. De meeste vestigingen van Partou bevinden zich in de Randstad. Bij Partou werken ruim 3.300 medewerkers die samen zorgen voor 26.000 kinderen.

Vanuit het servicekantoor in Vianen ondersteunen zo’n 150 medewerkers onze vestigingen professioneel in administratie, beleid, facilitaire en personeelszaken. Staf en directie werken ook vanuit het servicekantoor.

Elke vestiging wordt geleid door een manager die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken op het kinderverblijf. Daarnaast zijn er de regiomanagers die leiding geven aan de vestigingsmanagers. Kwaliteit en innovatie zijn hun belangrijkste speerpunten. De regiomanagers onderhouden ook de contacten met gemeenten, opleidingsinstituten en collega-organisaties. De vestigingsmanagers ontmoeten elkaar regelmatig in het regio-overleg, waar ze informatie, kennis en ervaringen uitwisselen. Dit met als doel: nog betere kinderopvang.

Partou is lid van de brancheorganisatie Kinderopvang.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden