Partou maakt gebruik van cookies van Google om statistieken bij te houden en de effectiviteit van advertenties te meten. Meer weten?

Kwaliteit

Bij Partou kunt u altijd rekenen op kinderopvang van topkwaliteit. Hoe zorgen we ervoor dat die kwaliteit niet alleen goed is, maar ook goed blijft? Onder andere door duidelijke afspraken te maken en die vast te leggen. En door ouders goed te informeren. Maar ook door te voldoen aan alle wettelijke eisen en door onze medewerkers goed op te leiden. Partou werkt op alle fronten aan kwaliteit.

Afspraken

Bij Partou hebben we afspraken vastgelegd over eten en drinken, hygiëne, ziekte en slapen. Zo is voor de medewerkers duidelijk hoe ze moeten werken én weten ouders waar ze aan toe zijn. Goede informatie aan ouders is voor Partou een belangrijke kwaliteitseis. 

Wat u als ouder dient te weten? 

Dit zijn de belangrijkste onderwerpen over hoe Partou kwaliteit waarborgt:
Partou heeft ook een eigen pedagogisch beleid  om de kwaliteit te waarborgen!

Wettelijke regels

Er is een aantal wetten die de kwaliteit van de kinderopvang regelen: 
Partou voldoet aan alle wettelijke regels voor kinderopvang en peuterspeelzalen.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden